Derbinin kazananı Fenerbahçe!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2021 - 16:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1851+ kez okundu.
 

Derbinin kazananı Fenerbahçe!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Galibiyet golleri Mesut Özil ve Crespo'dan geldi.
Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, derbi maçta kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı. Galatasaray, 16. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile öne geçerken yanıt 31. dakikada Mesut Özil'den geldi.   F.BAHÇE 10 KİŞİ KALDI Fenerbahçe'de Marcel Tisserand, Kerem'e yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve sahada 10 kişi kaldı.   84'TE GOL İPTAL EDİLDİ Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin 84. dakikada bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından faul gerekçesiyle iptal edildi.   90+4'TE CRESPO SAHNE ALDI Dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde sahneye Miguel Crespo çıktı ve takımını galibiyete taşıyan golü attı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'nin puanı 23'e yükseldi. Galatasaray ise 21 puanda kaldı.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Galibiyet golleri Mesut Özil ve Crespo'dan geldi.



Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe, derbi maçta kozlarını paylaştı.

Nef Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla kazandı.

Galatasaray, 16. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile öne geçerken yanıt 31. dakikada Mesut Özil'den geldi.

 

F.BAHÇE 10 KİŞİ KALDI

Fenerbahçe'de Marcel Tisserand, Kerem'e yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve sahada 10 kişi kaldı.


 

84'TE GOL İPTAL EDİLDİ

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin 84. dakikada bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından faul gerekçesiyle iptal edildi.


 

90+4'TE CRESPO SAHNE ALDI

Dakikalar 90+4'ü gösterdiğinde sahneye Miguel Crespo çıktı ve takımını galibiyete taşıyan golü attı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'nin puanı 23'e yükseldi. Galatasaray ise 21 puanda kaldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.