Derya Uluğ, İzmir’de konser verecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2019 - 10:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2097+ kez okundu.
 

Derya Uluğ, İzmir’de konser verecek

"okyanus", "canavar", "ah Zaman" Gibi Hit Şarkilarin Sahibi, Sahnelerin Sevilen İsmi İzmirli Genç Sanatçı Derya Uluğ, İzmirli Hayranlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor.
"Okyanus", "Canavar", "Ah Zaman" gibi hit şarkıların sahibi, sahnelerin sevilen ismi İzmirli genç sanatçı Derya Uluğ, İzmirli hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bornova’daki konser salonu Ooze Venue’de 30 Kasım Cumartesi gecesi sahneye çıkacak olan Derya Uluğ, iki yıl aradan sonra İzmir’de sevenleriyle bir araya gelecek. Konser için sürprizler hazırlayan ünlü sanatçı ve ekibi, seyircileri keyifli ve uzun süre unutulmayacak bir müzik yolculuğuna çıkaracak. Derya Uluğ konserinin biletlerininde, Biletix ve Ooze Venue gişesinden satışa sunulduğu açıklandı.
"okyanus", "canavar", "ah Zaman" Gibi Hit Şarkilarin Sahibi, Sahnelerin Sevilen İsmi İzmirli Genç Sanatçı Derya Uluğ, İzmirli Hayranlarıyla Buluşmaya Hazırlanıyor.

"Okyanus", "Canavar", "Ah Zaman" gibi hit şarkıların sahibi, sahnelerin sevilen ismi İzmirli genç sanatçı Derya Uluğ, İzmirli hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Bornova’daki konser salonu Ooze Venue’de 30 Kasım Cumartesi gecesi sahneye çıkacak olan Derya Uluğ, iki yıl aradan sonra İzmir’de sevenleriyle bir araya gelecek. Konser için sürprizler hazırlayan ünlü sanatçı ve ekibi, seyircileri keyifli ve uzun süre unutulmayacak bir müzik yolculuğuna çıkaracak. Derya Uluğ konserinin biletlerininde, Biletix ve Ooze Venue gişesinden satışa sunulduğu açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.