Devrilen tırda başlayan yangın tarla ve bahçeye sıçradı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2018 - 12:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2046+ kez okundu.
 

Devrilen tırda başlayan yangın tarla ve bahçeye sıçradı

Kahramanmaraş Göksun’da bariyerlere çarptıktan sonra devrilen ve yanan tırın alevleri, buğday tarlası ve meyve bahçesine sıçradı.
Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu Bozhöyük Mahallesi Kayapınar mevkisinde, Alaattin Dal idaresindeki 38 TP 517 plakalı tır, bariyerlere çarptıktan sonra devrilip yanmaya başladı. Sürücü Dal'ın kendi imkanlarıyla çıktığı tırdan yükselen alevler, 20 dönümlük ekili buğday tarlası ile 5 dönümlük meyve bahçesine sıçradı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası tır kullanılamaz hale geldi, tarla ve bahçe ise zarar gördü. Kaynak: AA
Kahramanmaraş Göksun’da bariyerlere çarptıktan sonra devrilen ve yanan tırın alevleri, buğday tarlası ve meyve bahçesine sıçradı.

Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu Bozhöyük Mahallesi Kayapınar mevkisinde, Alaattin Dal idaresindeki 38 TP 517 plakalı tır, bariyerlere çarptıktan sonra devrilip yanmaya başladı.

Sürücü Dal'ın kendi imkanlarıyla çıktığı tırdan yükselen alevler, 20 dönümlük ekili buğday tarlası ile 5 dönümlük meyve bahçesine sıçradı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası tır kullanılamaz hale geldi, tarla ve bahçe ise zarar gördü.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.