Dikili Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı 10 bin TL olacak

16.08.2022 - 14:54, Güncelleme: 16.08.2022 - 14:54 2041+ kez okundu.
 

Dikili Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı 10 bin TL olacak

İzmir'in Dikili ilçesinde belediye seçimlerine uzun zaman olmasına rağmen, halkın yaşadığı sıkıntılara çözüm üretmek için halkın içinde korkusuzca adaylığını açıklayan Mesut Özmenay, Belediye çalışanlarının ülkemizde yaşanan ekonomik kriz sonucu, durumlarına dikkat çekti.
Haberege'nin haberine göre, Özmenay; "Belediyede yapılan tüm hizmetler işçi kardeşlerimizin emeği doğrultusunda hayata yansıyor, emekçi kardeşlerimizle çalışıp üretip aynı masada yiyeceğiz, onlarla bir bütün olacağız, işçilerle bütün olmadan halkla bir bütün olmadan başarı beklemek olmaz” dedi. “Özmenay ülkemizde yaşanan ekonomik krizden tüm halkımız nasibini alıyor fakat belediye başkanı ile ortak çalışan işçi kardeşlerim ise hep öteleniyor, bugün işçi kardeşlerimin maaşını en az 10bin TL olmalı şu an başkan olsam emin olun tüm işçi kardeşlerimin maaşını asgari 10 bin lira yapardım” dedi. Belediye işçilerinin maaşlarına fuzuli masrafları kısarak en az on bin TL rahatlıkla yapılabileceğini vurgulayan Özmenay; “Başkan olduğum da buna herkes emin olsun ki, bir kişi dahi mağdur olmayacak o bundan şu bundan diyerek halkı ötekileştirmek halktan uzak bir politika sergileme devri kapanacak” diyen Mesut Özmenay sözlerine; “Başkan olduğum gün ilk işimiz ekmeğimizi paylaşacağımız emekçi kardeşlerimizin maaşlarını yaşanılabilir bir maaş haline getirmek olacak” dedi.
İzmir'in Dikili ilçesinde belediye seçimlerine uzun zaman olmasına rağmen, halkın yaşadığı sıkıntılara çözüm üretmek için halkın içinde korkusuzca adaylığını açıklayan Mesut Özmenay, Belediye çalışanlarının ülkemizde yaşanan ekonomik kriz sonucu, durumlarına dikkat çekti.

Haberege'nin haberine göre, Özmenay; "Belediyede yapılan tüm hizmetler işçi kardeşlerimizin emeği doğrultusunda hayata yansıyor, emekçi kardeşlerimizle çalışıp üretip aynı masada yiyeceğiz, onlarla bir bütün olacağız, işçilerle bütün olmadan halkla bir bütün olmadan başarı beklemek olmaz” dedi.

“Özmenay ülkemizde yaşanan ekonomik krizden tüm halkımız nasibini alıyor fakat belediye başkanı ile ortak çalışan işçi kardeşlerim ise hep öteleniyor, bugün işçi kardeşlerimin maaşını en az 10bin TL olmalı şu an başkan olsam emin olun tüm işçi kardeşlerimin maaşını asgari 10 bin lira yapardım” dedi.

Belediye işçilerinin maaşlarına fuzuli masrafları kısarak en az on bin TL rahatlıkla yapılabileceğini vurgulayan Özmenay; “Başkan olduğum da buna herkes emin olsun ki, bir kişi dahi mağdur olmayacak o bundan şu bundan diyerek halkı ötekileştirmek halktan uzak bir politika sergileme devri kapanacak” diyen Mesut Özmenay sözlerine; “Başkan olduğum gün ilk işimiz ekmeğimizi paylaşacağımız emekçi kardeşlerimizin maaşlarını yaşanılabilir bir maaş haline getirmek olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.