Doğaya salınan Anadolu yaban koyunları izlendi

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2022 - 11:51, Güncelleme: 12.08.2022 - 11:29 1774+ kez okundu.
 

Doğaya salınan Anadolu yaban koyunları izlendi

Doğaya salınan Anadolu yaban koyunları izlendi
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından 2019 yılında doğaya salınan Anadolu yaban koyunlarının izleme çalışması yapıldı.İzleme çalışması Bölge Müdürü Şahin Çılgın başkanlığında gerçekleştirildi. Kentin farklı noktalarına 2019 yılında salınan Anadolu yaban koyunları teknik ekipmanlar ile izlenerek hayvanların yaşam alanları, beslenmeleri ve sağlıkları kontrol edildi. Çalışmaya Çılgın’ın yanı sıra Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah Gedil, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Turgut Civri, Şube Müdürü Selçuk Öcal ve personeller katıldı.
Doğaya salınan Anadolu yaban koyunları izlendi
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından 2019 yılında doğaya salınan Anadolu yaban koyunlarının izleme çalışması yapıldı.
İzleme çalışması Bölge Müdürü Şahin Çılgın başkanlığında gerçekleştirildi. Kentin farklı noktalarına 2019 yılında salınan Anadolu yaban koyunları teknik ekipmanlar ile izlenerek hayvanların yaşam alanları, beslenmeleri ve sağlıkları kontrol edildi. Çalışmaya Çılgın’ın yanı sıra Bölge Müdür Yardımcısı Abdullah Gedil, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Turgut Civri, Şube Müdürü Selçuk Öcal ve personeller katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.