Efeler Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2019 - 14:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2147+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Efeler Belediyesi Kentteki Hayvanlar İçin Ürettiği Projelerine Bir Yenisini Daha Ekleyerek Sokakta Yaşayan Kedi Ve Köpekler İçin Kulübeler Oluşturdu
Efeler Belediyesi kentteki hayvanlar için ürettiği projelerine bir yenisini daha ekleyerek sokakta yaşayan kedi ve köpekler için kulübeler oluşturdu. Özellikle kış aylarında hayvanların donma tehlikesini önlemek adına yapılan kulübeler Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Tepecik Şantiyesi’nde üretildi. Hava şartlarının zorladığı günlerde projeyi hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin her yerine kısa sürede kulübe üretmeyi hedefliyor. İlk etapta üretilen kulübeler önümüzdeki hafta parklara yerleştirilecek. “İlçemizde hayvanlara her zaman sahip çıkacağız” Kış aylarında zorlanan kedi ve köpekler için başkan olarak manevi sorumluluk hissettiğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Birkaç aydır ara ara hem sokak hem de evcil hayvanlarımız için projeler üretiyoruz. İlk etapta sıcak yaz aylarında bir damla da olsa sokak hayvanlarımızın su ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Ardından kentimizin muhtelif parklarına atık istasyonları yerleştirdik. Güzel ve olumlu tepkiler alıyoruz. Fakat bu noktada en önemlisi küçük dostlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek. Belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, güzel ilçemizde hayvanlara her zaman sahip çıkacağız. Yazın nasıl ihtiyaçlarına yönelik proje geliştirdiysek kışında elbette ki yapacaktık. Şantiyemizde kulübelerimizin ilk partisini tamamladık. Sokaktaki dostlarımızın bu zorlu günleri sağ salim atlatmalarını hedefliyoruz” dedi.
Efeler Belediyesi Kentteki Hayvanlar İçin Ürettiği Projelerine Bir Yenisini Daha Ekleyerek Sokakta Yaşayan Kedi Ve Köpekler İçin Kulübeler Oluşturdu

Efeler Belediyesi kentteki hayvanlar için ürettiği projelerine bir yenisini daha ekleyerek sokakta yaşayan kedi ve köpekler için kulübeler oluşturdu. Özellikle kış aylarında hayvanların donma tehlikesini önlemek adına yapılan kulübeler Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Tepecik Şantiyesi’nde üretildi.

Hava şartlarının zorladığı günlerde projeyi hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin her yerine kısa sürede kulübe üretmeyi hedefliyor. İlk etapta üretilen kulübeler önümüzdeki hafta parklara yerleştirilecek.

“İlçemizde hayvanlara her zaman sahip çıkacağız”

Kış aylarında zorlanan kedi ve köpekler için başkan olarak manevi sorumluluk hissettiğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “Birkaç aydır ara ara hem sokak hem de evcil hayvanlarımız için projeler üretiyoruz. İlk etapta sıcak yaz aylarında bir damla da olsa sokak hayvanlarımızın su ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Ardından kentimizin muhtelif parklarına atık istasyonları yerleştirdik. Güzel ve olumlu tepkiler alıyoruz. Fakat bu noktada en önemlisi küçük dostlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek. Belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, güzel ilçemizde hayvanlara her zaman sahip çıkacağız. Yazın nasıl ihtiyaçlarına yönelik proje geliştirdiysek kışında elbette ki yapacaktık. Şantiyemizde kulübelerimizin ilk partisini tamamladık. Sokaktaki dostlarımızın bu zorlu günleri sağ salim atlatmalarını hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.