Emet’te 3 mahallede kilitli parke döşeme çalışmaları

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 09:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1890+ kez okundu.
 

Emet’te 3 mahallede kilitli parke döşeme çalışmaları

Emet'te 3 Mahallede Kilitli Parke Döşeme Çalişmalari
Kütahya’nın Emet ilçesinde 3 mahallede belediye ekipleri tarafından kilitli parke döşeme çalışmalarına aralıksız devam edildiği bildirildi. Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, yaptığı açıklamada, ’’Belediyemiz fen işleri ekiplermiz tarafından ilçemiz Kaynarca, Akpınar ve Cumhuriyet Mahallelerimizde kilitli parke taşı tamir ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımızın rahatı için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. 2020 yılı Emet ilçemiz için yoğun bir proje ve bu projelerin hayata geçirileceği bir yıl olacaktır’’ dedi.
Emet'te 3 Mahallede Kilitli Parke Döşeme Çalişmalari

Kütahya’nın Emet ilçesinde 3 mahallede belediye ekipleri tarafından kilitli parke döşeme çalışmalarına aralıksız devam edildiği bildirildi.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, yaptığı açıklamada, ’’Belediyemiz fen işleri ekiplermiz tarafından ilçemiz Kaynarca, Akpınar ve Cumhuriyet Mahallelerimizde kilitli parke taşı tamir ve bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımızın rahatı için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. 2020 yılı Emet ilçemiz için yoğun bir proje ve bu projelerin hayata geçirileceği bir yıl olacaktır’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.