Emet’te sürücülerin sigara yasağına uyup uymadıkları denetlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2019 - 10:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1927+ kez okundu.
 

Emet’te sürücülerin sigara yasağına uyup uymadıkları denetlendi

Emet'te Sürücülerin Sigara Yasağına Uyup Uymadıkları Denetlendi
Kütahya’nın Emet ilçesinde polis ekipleri, şoför ve yolculara araçlarda sigara içilmemesi konusunda da uyarılarda bulundu ve broşür dağıttı. 2 saat boyunca yapılan uygulamada, sürücüler yürürlüğe giren uygulamayla ilgili bilgilendirildi. Ekipler, seyir halindeki araçta sigara içmenin dikkat dağıttığını ve araçta bulunan diğer yolcuları rahatsız ettiğini uygulama noktasında durdurdukları sürücülere anlattılar. Durdurulan sürücü ve yolculara, polisin hazırladığı bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Emet'te Sürücülerin Sigara Yasağına Uyup Uymadıkları Denetlendi

Kütahya’nın Emet ilçesinde polis ekipleri, şoför ve yolculara araçlarda sigara içilmemesi konusunda da uyarılarda bulundu ve broşür dağıttı.

2 saat boyunca yapılan uygulamada, sürücüler yürürlüğe giren uygulamayla ilgili bilgilendirildi.

Ekipler, seyir halindeki araçta sigara içmenin dikkat dağıttığını ve araçta bulunan diğer yolcuları rahatsız ettiğini uygulama noktasında durdurdukları sürücülere anlattılar.

Durdurulan sürücü ve yolculara, polisin hazırladığı bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.