Erdoğan, sordu ve talimat verdi: Oylarımız neden 35,5’e düştü? Analizini yapın…

SİYASET/POLİTİKA 01.06.2023 - 14:06, Güncelleme: 01.06.2023 - 15:11 2817+ kez okundu.
 

Erdoğan, sordu ve talimat verdi: Oylarımız neden 35,5’e düştü? Analizini yapın…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan MYK toplantısında, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleriyle ilgili sonuçlar masaya yatırıldı.
Habergündemim - Erdoğan, AK Parti'nin oy oranının düşük seyrettiği yerlerde "Oylarımız neden 35,5'e düştü, bunun analizini yapın. Oy azalması olan yerlerde tekrar üzerinde duralım. Neden kaynaklandığını, sebeplerini araştıralım. Oralar için sebep neyse neşter vuralım" dedi. Erdoğan’ın şöyle dediği öğrenildi: "Seçim sonuçlarının analizini yapıp yerel seçimlere hazırlık yapmak lazım. Özellikle İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde sıkı bir hazırlık yapın, teşkilatlar daha çok çalışsın. Depremle, büyükşehirlerde fahiş kira artışıyla ilgili vatandaşlarımızın özellikle seçim sathı mahallinde bize belirttikleri problemleri gidermek için çözüm üretelim. Vatandaşın mesajını iyi okumamız gerekiyor."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan MYK toplantısında, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleriyle ilgili sonuçlar masaya yatırıldı.

Habergündemim -

Erdoğan, AK Parti'nin oy oranının düşük seyrettiği yerlerde "Oylarımız neden 35,5'e düştü, bunun analizini yapın. Oy azalması olan yerlerde tekrar üzerinde duralım. Neden kaynaklandığını, sebeplerini araştıralım. Oralar için sebep neyse neşter vuralım" dedi.

Erdoğan’ın şöyle dediği öğrenildi: "Seçim sonuçlarının analizini yapıp yerel seçimlere hazırlık yapmak lazım. Özellikle İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde sıkı bir hazırlık yapın, teşkilatlar daha çok çalışsın. Depremle, büyükşehirlerde fahiş kira artışıyla ilgili vatandaşlarımızın özellikle seçim sathı mahallinde bize belirttikleri problemleri gidermek için çözüm üretelim. Vatandaşın mesajını iyi okumamız gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.