Erhan Kılıç tarafından kurulan BUCAKUT büyüyor

EGE HABERLERİ 15.07.2023 - 12:20, Güncelleme: 15.07.2023 - 12:20 4532+ kez okundu.
 

Erhan Kılıç tarafından kurulan BUCAKUT büyüyor

Ülke genelinde meydana gelen afetlerde, yaraları sarmak için kurulan BUCAKUT ekibine yeni üyeler katıldı.
Ülke genelinde meydana gelen afetlerde, yaraları sarmak için Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç tarafından kurulan BUCAKUT ekibine yeni üyeler katıldı.   Belediye tarafından yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın zor anlarında yardımına koşabilmek adına İzmir depremi ardından kurduğumuz BUCAKUT ekibimiz büyüyor. 60 kişiye ulaşan BUCAKUT ekibimiz İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yerleşkesinde 14 gün boyunca süren eğitimleri başarı ile tamamladı. Eğitimlerin sonunda düzenlenen törenle ekip üyeleri sertifikalarını teslim aldı" ifadelerine yer verildi.   Gönüllülük esasıyla ilk etapta 60 kişi ile kurulan BUCAKUT, Kahramanmaraş Depremlerinde birçok canı kurtararak sadece İzmir'in değil Türkiye'nin de gururu olmuştu.
Ülke genelinde meydana gelen afetlerde, yaraları sarmak için kurulan BUCAKUT ekibine yeni üyeler katıldı.
Ülke genelinde meydana gelen afetlerde, yaraları sarmak için Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç tarafından kurulan BUCAKUT ekibine yeni üyeler katıldı.
 
Belediye tarafından yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın zor anlarında yardımına koşabilmek adına İzmir depremi ardından kurduğumuz BUCAKUT ekibimiz büyüyor. 60 kişiye ulaşan BUCAKUT ekibimiz İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yerleşkesinde 14 gün boyunca süren eğitimleri başarı ile tamamladı. Eğitimlerin sonunda düzenlenen törenle ekip üyeleri sertifikalarını teslim aldı" ifadelerine yer verildi.
 
Gönüllülük esasıyla ilk etapta 60 kişi ile kurulan BUCAKUT, Kahramanmaraş Depremlerinde birçok canı kurtararak sadece İzmir'in değil Türkiye'nin de gururu olmuştu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.