Erken Yerel Seçim Tarihini Açıkladı..

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2018 - 21:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1754+ kez okundu.
 

Erken Yerel Seçim Tarihini Açıkladı..

Erken yerel seçimler 2018 yılı içinde mi yapılacak? 2018 Erken Yerel seçimler ne zaman yapılacak AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya NTV'nin canlı yayınında 'Yerel seçimler öne çekilebilir mi?' sorusuna şu yanıt veren Erol Kaya seçimlerinin yapılabileceği erken yerel seçim tarihini verdi.
AKP'de yeni sistemin ilk kongresi bugün Ankara'da yapılırken. AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'dan erken yerel seçimleriyle ilgili açıklama geldi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yerel seçimlerin öne alınmasının mümkün olmadığını söyledi. Erken yerel seçimler 2018 yılı içinde mi yapılacak? 2018 Erken Yerel seçimler ne zamanyapılacak AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya NTV'nin canlı yayınında 'Yerel seçimler öne çekilebilir mi?' sorusuna şu yanıt veren  Erol Kaya seçimlerinin yapılabileceği erken yerel seçim tarihlerini verdi.  NTV canlı yayınına konuk olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Yerel seçimler öne çekilebilir mi?" sorusuna "Ekim, Kasım gibi veya Eylül, Ekim, Kasım gibi olması gerekir" yanıtını verdi. Erol Kaya gerekçe olarak da kış şartlarında seçim yapmanın zorluğundan söz etti ve belediye bütçelerinin Ocak ayında belirlendiğini belediye başkanlarının seçim için bu bütçenin büyük bölümünü harcadığını söyledi. Kaya, aynı belediye başkanının seçilmemesi durumunda da gelecek olan başkanın bütçe nedeniyle zorlandığını ifade etti. Yerel seçimler normal şartlarda Mart 2019 tarihinde yapılacak. kaynak egehaber
Erken yerel seçimler 2018 yılı içinde mi yapılacak? 2018 Erken Yerel seçimler ne zaman yapılacak AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya NTV'nin canlı yayınında 'Yerel seçimler öne çekilebilir mi?' sorusuna şu yanıt veren Erol Kaya seçimlerinin yapılabileceği erken yerel seçim tarihini verdi.

AKP'de yeni sistemin ilk kongresi bugün Ankara'da yapılırken. AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'dan erken yerel seçimleriyle ilgili açıklama geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yerel seçimlerin öne alınmasının mümkün olmadığını söyledi.

Erken yerel seçimler 2018 yılı içinde mi yapılacak? 2018 Erken Yerel seçimler ne zamanyapılacak AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya NTV'nin canlı yayınında 'Yerel seçimler öne çekilebilir mi?' sorusuna şu yanıt veren  Erol Kaya seçimlerinin yapılabileceği erken yerel seçim tarihlerini verdi. 

NTV canlı yayınına konuk olan AKP Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Yerel seçimler öne çekilebilir mi?" sorusuna "Ekim, Kasım gibi veya Eylül, Ekim, Kasım gibi olması gerekir" yanıtını verdi.

Erol Kaya gerekçe olarak da kış şartlarında seçim yapmanın zorluğundan söz etti ve belediye bütçelerinin Ocak ayında belirlendiğini belediye başkanlarının seçim için bu bütçenin büyük bölümünü harcadığını söyledi.

Kaya, aynı belediye başkanının seçilmemesi durumunda da gelecek olan başkanın bütçe nedeniyle zorlandığını ifade etti.

Yerel seçimler normal şartlarda Mart 2019 tarihinde yapılacak.

kaynak egehaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.