Evi küle döndü kedileri için gözyaşlarına boğuldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 00:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2457+ kez okundu.
 

Evi küle döndü kedileri için gözyaşlarına boğuldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yalnız yaşayan Mine Howie yaşlı bayanın evi yandı. Komşuların güçlükle sakinleştirdiği yaşlı bayan yanan evi için değil içeride kalan 4 kedisi için gözyaşlarına boğuldu.
Yeniköy Mahallesi Turgutreis Caddesi üzerindeki Mine Howie yaşlı bayanın yalnız yaşadığı evde yangın çıktı. Şömineden çıkan alevler bir anda evi sarınca 3 katlı bina alev topuna döndü. Tek yaşadığı öğrenilen yaşlı bayan yangını kendi çabalarıyla söndürmeye çalıştı. Alevlerin evi sarmasıyla birlikte ellerinden yaralanan Mine teyze yangını bir türlü söndüremeyince kendi imkanlarıyla alevlerin arasından güçlük içinde çıktı. Mahalle sakinleri itfaiyeye haber vermesi üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale yaptı. Metrelerce yükseğe ulaşan alevler evin pencerelerinden dışarı kadar çıktı. Kedilerin izine rastlamadı Yangını gözyaşları içerisinde izleyen Howie, 4 kedisinin içeride kaldığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Yaşlı gözlerle evinin yandığını izleyen Howie’i komşuları güçlükle sakinleştirdi. 112 Acil Sağlık ekibi yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü. 1 saatlik yapılan müdahaleden sonra yangın güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yangın sonrasında evde bulunan 4 kedinin izine rastlamadığı öğrenildi.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yalnız yaşayan Mine Howie yaşlı bayanın evi yandı. Komşuların güçlükle sakinleştirdiği yaşlı bayan yanan evi için değil içeride kalan 4 kedisi için gözyaşlarına boğuldu.

Yeniköy Mahallesi Turgutreis Caddesi üzerindeki Mine Howie yaşlı bayanın yalnız yaşadığı evde yangın çıktı. Şömineden çıkan alevler bir anda evi sarınca 3 katlı bina alev topuna döndü.

Tek yaşadığı öğrenilen yaşlı bayan yangını kendi çabalarıyla söndürmeye çalıştı. Alevlerin evi sarmasıyla birlikte ellerinden yaralanan Mine teyze yangını bir türlü söndüremeyince kendi imkanlarıyla alevlerin arasından güçlük içinde çıktı.

Mahalle sakinleri itfaiyeye haber vermesi üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale yaptı. Metrelerce yükseğe ulaşan alevler evin pencerelerinden dışarı kadar çıktı.

Kedilerin izine rastlamadı

Yangını gözyaşları içerisinde izleyen Howie, 4 kedisinin içeride kaldığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Yaşlı gözlerle evinin yandığını izleyen Howie’i komşuları güçlükle sakinleştirdi. 112 Acil Sağlık ekibi yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü.

1 saatlik yapılan müdahaleden sonra yangın güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yangın sonrasında evde bulunan 4 kedinin izine rastlamadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.