Filiz Başkan, Dünya Hukuk Günü dolayısıyla ilçede görev yapan hakim ve savcıları makamlarında ziyaret etti

11.07.2024 - 12:20, Güncelleme: 11.07.2024 - 12:20 563+ kez okundu.
 

Filiz Başkan, Dünya Hukuk Günü dolayısıyla ilçede görev yapan hakim ve savcıları makamlarında ziyaret etti

Kendisi de hukukçu olan Filiz Başkan, “Hukukun üstünlüğüne katkı sunan tüm yargı mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, ziyaret sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Bugün Dünya Hukuk Günü vesilesiyle ilçemizde görev yapan hakim ve savcılarımızı ziyaret ettik. Hukukun üstünlüğüne katkı sunan tüm yargı mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kendisi de hukukçu olan Filiz Başkan, “Hukukun üstünlüğüne katkı sunan tüm yargı mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, ziyaret sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Bugün Dünya Hukuk Günü vesilesiyle ilçemizde görev yapan hakim ve savcılarımızı ziyaret ettik. Hukukun üstünlüğüne katkı sunan tüm yargı mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.