Foça Belediyesi, denizanası sorunu için akademik çözüm arıyor!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA 28.11.2023 - 09:22, Güncelleme: 28.11.2023 - 09:22 1050+ kez okundu.
 

Foça Belediyesi, denizanası sorunu için akademik çözüm arıyor!

Foça Belediyesi Denizanası Çalıştayı düzenleyecek...
Ağustos ayında meydana gelen denizanası sorununa karşı çalışmalarına devam eden Foça Belediyesi, Dr. Özge Buyurgan’ın moderatörlüğündeki iki günlük çalıştay için hazırlıklarını tamamlıyor. Çalıştay hakkındaki düşüncelerini aktaran Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ‘‘Prof. Dr. Hasan Baha Büyükışık’ın başkanlığında gerçekleşecek olan çalıştayda; Ege Üniversitesi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesinden katılacak olan akademisyenler ile ilgili paydaşlarımızla birlikte bu önemli çevre sorunu karşısındaki çözüm önerilerini değerlendirecek ve sonuçlarını paylaşacağız’’ dedi.
Foça Belediyesi Denizanası Çalıştayı düzenleyecek...

Ağustos ayında meydana gelen denizanası sorununa karşı çalışmalarına devam eden Foça Belediyesi, Dr. Özge Buyurgan’ın moderatörlüğündeki iki günlük çalıştay için hazırlıklarını tamamlıyor.

foto-3.jpg

Çalıştay hakkındaki düşüncelerini aktaran Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ‘‘Prof. Dr. Hasan Baha Büyükışık’ın başkanlığında gerçekleşecek olan çalıştayda; Ege Üniversitesi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesinden katılacak olan akademisyenler ile ilgili paydaşlarımızla birlikte bu önemli çevre sorunu karşısındaki çözüm önerilerini değerlendirecek ve sonuçlarını paylaşacağız’’ dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.