Fuat Bakan boş durmuyor!

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2022 - 14:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1900+ kez okundu.
 

Fuat Bakan boş durmuyor!

Türkiye Değişim Partisi Ankara il başkanı Fuat Bakan göreve geldiği ilk günden bugüne kadar çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından 24 Ocak da ataması yapılan Ankara il başkanı Fuat Bakan çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Görevi devraldığı günden bu güne kadar 6 ilçe atamasıyla birlikte il kadın kolları başkanı ve il gençlik kolları gibi iki önemli görevin de atamasını yapan Bakan iddalı konuştu. Bakan yapmış olduğu açıklamada bizler Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün erleri olarak sahadayız ve elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacaklarını söyledi, Bakan geçtiğimiz günler de zor günler geçiren esnafı yalnız bırakmayarak onları dertlerini dinleyerek teselli verdi, Fuat bakan il kadın kolları başkanı ve il gençlik kollarıyla birlikte ziyaretleri gerçekleştirerek esnafımızı dinledik evet esnafımız zor durum da onların dertlerine derman olmak için sahadayız bizler Değişim için buradayız diyerek gönderi yapana bakan  Ankara’da ve Türkiye de değişim başlamıştır dedi. Fuat Bakan son olarak şunları söyledi; Nisan ayının sonun kadar ilçelerimizde ki teşkilatlanmalarımızı yaparak seçim hazırlıklarına tam gaz devam edeceklerini dile getirdi ve basın mensuplarına teşekkür etti.  
Türkiye Değişim Partisi Ankara il başkanı Fuat Bakan göreve geldiği ilk günden bugüne kadar çalışmalarına aralıksız devam ediyor.




Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından 24 Ocak da ataması yapılan Ankara il başkanı Fuat Bakan çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Görevi devraldığı günden bu güne kadar 6 ilçe atamasıyla birlikte il kadın kolları başkanı ve il gençlik kolları gibi iki önemli görevin de atamasını yapan Bakan iddalı konuştu. Bakan yapmış olduğu açıklamada bizler Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün erleri olarak sahadayız ve elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacaklarını söyledi, Bakan geçtiğimiz günler de zor günler geçiren esnafı yalnız bırakmayarak onları dertlerini dinleyerek teselli verdi, Fuat bakan il kadın kolları başkanı ve il gençlik kollarıyla birlikte ziyaretleri gerçekleştirerek esnafımızı dinledik evet esnafımız zor durum da onların dertlerine derman olmak için sahadayız bizler Değişim için buradayız diyerek gönderi yapana bakan  Ankara’da ve Türkiye de değişim başlamıştır dedi.





Fuat Bakan son olarak şunları söyledi; Nisan ayının sonun kadar ilçelerimizde ki teşkilatlanmalarımızı yaparak seçim hazırlıklarına tam gaz devam edeceklerini dile getirdi ve basın mensuplarına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.