'Galatasaraylı samuray iyi'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2018 - 20:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 927+ kez okundu.
 

'Galatasaraylı samuray iyi'

Galatasaray'da ameliyat edilen Japon futbolcu Nagatomo, "Merak etmeyin, Galatasaraylı samuray iyi. En kısa sürede karşınızdayım." dedi.
İSTANBUL Akciğer sönmesi nedeniyle ameliyat edilen Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, en kısa sürede sahalara döneceğini bildirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Schalke 04 ekibi ile oynanan maçta yaşadığı akciğer sönmesi nedeniyle ameliyat edilen Japon oyuncu, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi. Yuto Nagatomo mesajında, "Merak etmeyin, Galatasaraylı samuray iyi. Hepinize ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. En kısa sürede karşınızdayım." ifadelerini kullandı. Muhabir: Ercan Çakar Kaynak: AA
Galatasaray'da ameliyat edilen Japon futbolcu Nagatomo, "Merak etmeyin, Galatasaraylı samuray iyi. En kısa sürede karşınızdayım." dedi.

İSTANBUL

Akciğer sönmesi nedeniyle ameliyat edilen Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, en kısa sürede sahalara döneceğini bildirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Schalke 04 ekibi ile oynanan maçta yaşadığı akciğer sönmesi nedeniyle ameliyat edilen Japon oyuncu, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

Yuto Nagatomo mesajında, "Merak etmeyin, Galatasaraylı samuray iyi. Hepinize ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. En kısa sürede karşınızdayım." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ercan Çakar

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.