Gaziantep’te kapkaç olayı kameralara yansıdı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2023 - 15:12, Güncelleme: 08.04.2023 - 14:41 2284+ kez okundu.
 

Gaziantep’te kapkaç olayı kameralara yansıdı

Gaziantep’te kapkaç olayı kameralara yansıdı
Gaziantep’te iki kapkaç olayını gerçekleştiren şüpheli yakalanırken, kapkaç anı kameralara yansıdı.Şehitkamil ilçesinde polis ekipleri, iki farklı kapkaç olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan H.B. isimli şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kapkaç anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Gaziantep’te kapkaç olayı kameralara yansıdı
Gaziantep’te iki kapkaç olayını gerçekleştiren şüpheli yakalanırken, kapkaç anı kameralara yansıdı.
Şehitkamil ilçesinde polis ekipleri, iki farklı kapkaç olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan H.B. isimli şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kapkaç anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.