Gümrükçü'den İl Emniyet Müdürü Sel'e ziyaret

GÜNDEM/GÜNCEL 25.09.2023 - 00:40, Güncelleme: 25.09.2023 - 00:45 1358+ kez okundu.
 

Gümrükçü'den İl Emniyet Müdürü Sel'e ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İl Emniyet Müdürü Celal Sel'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İl Emniyet Müdürü Celal Sel'i makamında ziyaret etti. Başkan Gümrükçü, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Sel'e görevinde başarılar dileyerek ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Gümrükçü, paylaşımına şu notu düştü; "İzmir'e yeni atanmış olan İl Emniyet Müdürü Sayın Celal Sel'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledik. Nazik misafirperverlikleri için kendisine teşekkür ederim."
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İl Emniyet Müdürü Celal Sel'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İl Emniyet Müdürü Celal Sel'i makamında ziyaret etti.

Başkan Gümrükçü, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Sel'e görevinde başarılar dileyerek ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

Gümrükçü, paylaşımına şu notu düştü; "İzmir'e yeni atanmış olan İl Emniyet Müdürü Sayın Celal Sel'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledik. Nazik misafirperverlikleri için kendisine teşekkür ederim."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.