Gündoğan ve ekibine tam destek

GÜNDEM/GÜNCEL 07.10.2022 - 18:02, Güncelleme: 07.10.2022 - 18:02 2318+ kez okundu.
 

Gündoğan ve ekibine tam destek

Öz-Büro İş Sendikası’nın 15 Ekim Cumartesi günü yapacağı genel kurulunda Adem Gündoğan ve ekibine destek sürüyor.
15 Ekim Cumartesi gerçekleşecek olan genel kurul için daha önce Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Danışan, Gündoğan’a desteğini açıklamıştı. Öz-Büro İş Sendikası Sakarya İl Temsilciliği görevini üstlenen 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyesi  ve Üst Kurul Delegesi Atalay Kalk’ın ardından Ankara 1. Nolu Şube Başkanı Sedat Yıldız ve Gaziantep 1 Nolu Şube Başkanı Ekrem Bozkurt’ta destek açıklamasında bulundu. Tam destek Yıldız ve Bozkurt yaptıkları ortak açıklamada, “Sendikamızın geleceğinin kurtulması için, profesyonel bir ekip ile çalışılması gerektiği için, emekçilerimizin boş vaatlerle kandırılmaması için ve dürüst, samimi, iş çözen ve şeffaf bir yönetim için Öz Büro İş Sendikası kurucularından olan sendikada çok emeği olan babacan tavrı ile herkesin sevdiği Adem Gündoğan'ın ekibi ile sendikanın artık layık olduğu yerlere gelmesi gerektiğine inanıyoruz. Gündoğan ve ekibinin çok başarılı olacağından eminiz” dedi Yapılan  destek açıklamalarıyla birlikte mevcut 4 şubenin 3’ü Adem Gündoğan’a tam destek verdiğini ilan etti.
Öz-Büro İş Sendikası’nın 15 Ekim Cumartesi günü yapacağı genel kurulunda Adem Gündoğan ve ekibine destek sürüyor.

15 Ekim Cumartesi gerçekleşecek olan genel kurul için daha önce Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Danışan, Gündoğan’a desteğini açıklamıştı.

Öz-Büro İş Sendikası Sakarya İl Temsilciliği görevini üstlenen 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyesi  ve Üst Kurul Delegesi Atalay Kalk’ın ardından Ankara 1. Nolu Şube Başkanı Sedat Yıldız ve Gaziantep 1 Nolu Şube Başkanı Ekrem Bozkurt’ta destek açıklamasında bulundu.

Tam destek

Yıldız ve Bozkurt yaptıkları ortak açıklamada, “Sendikamızın geleceğinin kurtulması için, profesyonel bir ekip ile çalışılması gerektiği için, emekçilerimizin boş vaatlerle kandırılmaması için ve dürüst, samimi, iş çözen ve şeffaf bir yönetim için Öz Büro İş Sendikası kurucularından olan sendikada çok emeği olan babacan tavrı ile herkesin sevdiği Adem Gündoğan'ın ekibi ile sendikanın artık layık olduğu yerlere gelmesi gerektiğine inanıyoruz.

Gündoğan ve ekibinin çok başarılı olacağından eminiz” dedi

Yapılan  destek açıklamalarıyla birlikte mevcut 4 şubenin 3’ü Adem Gündoğan’a tam destek verdiğini ilan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.