HABER GÜNDEMİM yazarları Can Ataklı'nın ÖZÜR DİLEMESİNİ istedi

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2020 - 12:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1894+ kez okundu.
 

HABER GÜNDEMİM yazarları Can Ataklı'nın ÖZÜR DİLEMESİNİ istedi

ATV Ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında başarılı performansıyla Türkiye'nin gündemini değiştiren Ümmü Gülsüm, herkesin sevgisini kazandı.
İzleyicilerden  'Hiçbir engel bu gülüşle baş edemez',  'İçimizi ısıtan güzel gülüşlü kadın'  yorumlarına mazhar olan genç, Twitter'da da "TT" olarak en çok konuşulan konuların başında yer aldı.  Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu başarıyı tebrik etmesine bile tahammül edemeyen isimlerden birisi Can Ataklı oldu. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tele1 ekranlarında yayınlanan "Gün Başlıyor" programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ümmü Gülsüm Genç'i hedef alan Can Ataklı çirkin ifadeler kullandı. Konuşamayan bir yarışmacının bütün engelleri aşarak 125 bin lira kazanmasını ve her dünya görüşünden tüm Türkiye'nin büyük sevgisini kazanmasını görmezden gelen Can Ataklı "Cumhurbaşkanı Ümmü Gülsüm Genç'i türbanlı olduğu için aradı" dedi. Can Ataklı'nın toplumu kutuplaştırmaya yönelik bu çirkin yorumu sosyal medyada büyük tepki topladı. Biz HABER GÜNDEMİM yazarları olarak Can Ataklı'nın toplumu kutuplaştırmaya yönelik bu çirkin yorumunu kınıyor ve ülkemizin büyük sevgisini kazanan Ümmü Gülsüm GENÇ kızımızdan ve toplumuzdan ÖZÜR DİLEMESİNİ bekliyoruz.
ATV Ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında başarılı performansıyla Türkiye'nin gündemini değiştiren Ümmü Gülsüm, herkesin sevgisini kazandı.

İzleyicilerden 
'Hiçbir engel bu gülüşle baş edemez', 
'İçimizi ısıtan güzel gülüşlü kadın' 
yorumlarına mazhar olan genç, Twitter'da da "TT" olarak en çok konuşulan konuların başında yer aldı. 

Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu başarıyı tebrik etmesine bile tahammül edemeyen isimlerden birisi Can Ataklı oldu. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tele1 ekranlarında yayınlanan "Gün Başlıyor" programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ümmü Gülsüm Genç'i hedef alan Can Ataklı çirkin ifadeler kullandı.

Konuşamayan bir yarışmacının bütün engelleri aşarak 125 bin lira kazanmasını ve her dünya görüşünden tüm Türkiye'nin büyük sevgisini kazanmasını görmezden gelen Can Ataklı "Cumhurbaşkanı Ümmü Gülsüm Genç'i türbanlı olduğu için aradı" dedi.

Can Ataklı'nın toplumu kutuplaştırmaya yönelik bu çirkin yorumu sosyal medyada büyük tepki topladı.
Biz HABER GÜNDEMİM yazarları olarak
Can Ataklı'nın toplumu kutuplaştırmaya yönelik bu çirkin yorumunu kınıyor ve ülkemizin büyük sevgisini kazanan Ümmü Gülsüm GENÇ kızımızdan ve toplumuzdan ÖZÜR DİLEMESİNİ bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.