Halkın iradesi seçilmiş başkan ne zaman görevine iade edilecek?

OTOMOTİV/MOTOR/YAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2022 - 10:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1823+ kez okundu.
 

Halkın iradesi seçilmiş başkan ne zaman görevine iade edilecek?

İzmir Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, kumpas olaylarından aklanmasının ardından görevine iadesini bekliyor.
Aksoy, yapılan son mahkemede tüm suçlamalardan aklanmıştı ve mahkeme sonrası açıklamasında halkın iradesi görevine geri gelecek ve Menemen Başkanına kavuşacak demişti. Mahkemeden bu yana 25 gün geçmesine rağmen görevine iade edilmeyen Aksoy, bakanlıktan olumlu bir sonuç almayı umut ediyor.  28.01.2022 tarihinde gerçekleşen mahkeme sonrasında adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına karar verilen Aksoy, görevini yapmasını engelleyecek yasal bir engel kalmadığını belirtti.  HALKIN İRADESİ KAZANACAK Halkın iradesiyle verdiği oylarla seçimi kazanarak belediye başkanı olan Aksoy, üzerinde hiçbir suçlamanın kalmaması halde görevine iadesinin neden aksatıldığını sorguluyor.  Aksoy, mahkeme sonrası yaptığı açıklamada; "halkın iradesinin önü açılmıştır, bu davaların neden çıkarıldığı artık herkes net bir şekilde biliyor, bu süreçte ister AK Parti, ister Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş ama vicdan sahibi herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, en önemlisi de her an yanımda olan eşime teşekkür ediyorum bu zorlu süreçte hep yanımda oldu, bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ederim Menemen halkına, Menemen halkının iradesine şimdiden hayırlı olsun." demişti.
İzmir Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, kumpas olaylarından aklanmasının ardından görevine iadesini bekliyor.

Aksoy, yapılan son mahkemede tüm suçlamalardan aklanmıştı ve mahkeme sonrası açıklamasında halkın iradesi görevine geri gelecek ve Menemen Başkanına kavuşacak demişti. Mahkemeden bu yana 25 gün geçmesine rağmen görevine iade edilmeyen Aksoy, bakanlıktan olumlu bir sonuç almayı umut ediyor. 
28.01.2022 tarihinde gerçekleşen mahkeme sonrasında adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına karar verilen Aksoy, görevini yapmasını engelleyecek yasal bir engel kalmadığını belirtti. 

HALKIN İRADESİ KAZANACAK

Halkın iradesiyle verdiği oylarla seçimi kazanarak belediye başkanı olan Aksoy, üzerinde hiçbir suçlamanın kalmaması halde görevine iadesinin neden aksatıldığını sorguluyor. 
Aksoy, mahkeme sonrası yaptığı açıklamada; "halkın iradesinin önü açılmıştır, bu davaların neden çıkarıldığı artık herkes net bir şekilde biliyor, bu süreçte ister AK Parti, ister Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş ama vicdan sahibi herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, en önemlisi de her an yanımda olan eşime teşekkür ediyorum bu zorlu süreçte hep yanımda oldu, bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ederim Menemen halkına, Menemen halkının iradesine şimdiden hayırlı olsun." demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.