Halkın iradesine engel kalmadı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2022 - 20:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1627+ kez okundu.
 

Halkın iradesine engel kalmadı!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy bugün gerçekleşen mahkeme sonrası adli kontrol şartları kaldırıldı. Aksoy mahkeme sonrasında basın açıklaması yaptı.
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy,bugun mahkemede herşeyi tek tek anlattı . Mahkeme başkanı imzaların Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bugün adli kontrol şartının kaldırılması için yine adliyedeydi. İki etapta oluşan mahkemenin ardından Aksoy'un adli kontrol şartı kaldırıldı.  Mahkeme atılan imzaların sahteliğine ve kamu zararının olmadığını kabul etti buna istinaden Aksoy'un üzerindeki suçlamalar tamamen kalktı.  TANIK SANDALYESİNDEKİ İSİM  Belediyenin mali işlerine bakan finansman müdürü Ali Kamalı tanık sandalyesindeydi. Kamalı, hurda satışı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ben yaşananların ardından işe girdikten 23 gün sonra işten çıkarıldım. Fedai Kurt bunun öncesinde bir gün işyerime geldi Menemen Belediyesi'nin hurdalarını alacağını söyledi. Nasıl yapacağını söyledi. Meclis'te ilgili yerlerle görüşüp hallettiğini söyledi. Bana imzalı bir evrak geldi, ‘Serdar Aksoy'un imzasını biliyor musun?’ dediler, ben de ‘Biliyorum’ dedim. Sonra bana WhatsApp üzerinden bir fotoğraf gönderildi. Koyundere şantiyesindeki  ayrıştırma ile ilgili bir evraktı. İmza Serdar Aksoy'un imzasına benziyordu. ‘İmzayı siz mi attınız?’ diye sordum, Gamze Hanım bana telefonda üst katta bir odayı tarif etti. Oda Mehmet Cin’in odasıydı. Ben de ‘Tanımam’ dedim. Daha sonra hurdaları almaya başladılar. Bunun için bir vinç gerektiğini söylediler. Tanıdığım vinç operatörü olup olmadığını sordular. Bir vinç operatörünü aradım, o da işi kabul etti. Fedai Kurt'a bu şahsın telefonunu verdim'' ifadelerini kullandı. MENEMEN HALKININ İRADESİ  Aksoy, mahkeme sonrası yaptığı açıklamada; "halkın iradesinin önü açılmıştır, bu davaların neden çıkarıldığı artık herkes net bir şekilde biliyor, bu süreçte ister AK Parti, ister Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş ama vicdan sahibi herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, en önemlisi de her an yanımda olan eşime teşekkür ediyorum bu zorlu süreçte hep yanımda oldu, bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ederim Menemen halkına, Menemen halkının iradesine şimdiden hayırlı olsun." dedi.
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy bugün gerçekleşen mahkeme sonrası adli kontrol şartları kaldırıldı. Aksoy mahkeme sonrasında basın açıklaması yaptı.



Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy,bugun mahkemede herşeyi tek tek anlattı .
Mahkeme başkanı imzaların

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bugün adli kontrol şartının kaldırılması için yine adliyedeydi. İki etapta oluşan mahkemenin ardından Aksoy'un adli kontrol şartı kaldırıldı. 
Mahkeme atılan imzaların sahteliğine ve kamu zararının olmadığını kabul etti buna istinaden Aksoy'un üzerindeki suçlamalar tamamen kalktı. 

TANIK SANDALYESİNDEKİ İSİM 

Belediyenin mali işlerine bakan finansman müdürü Ali Kamalı tanık sandalyesindeydi. Kamalı, hurda satışı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ben yaşananların ardından işe girdikten 23 gün sonra işten çıkarıldım. Fedai Kurt bunun öncesinde bir gün işyerime geldi Menemen Belediyesi'nin hurdalarını alacağını söyledi. Nasıl yapacağını söyledi. Meclis'te ilgili yerlerle görüşüp hallettiğini söyledi. Bana imzalı bir evrak geldi, ‘Serdar Aksoy'un imzasını biliyor musun?’ dediler, ben de ‘Biliyorum’ dedim. Sonra bana WhatsApp üzerinden bir fotoğraf gönderildi. Koyundere şantiyesindeki  ayrıştırma ile ilgili bir evraktı. İmza Serdar Aksoy'un imzasına benziyordu. ‘İmzayı siz mi attınız?’ diye sordum, Gamze Hanım bana telefonda üst katta bir odayı tarif etti. Oda Mehmet Cin’in odasıydı. Ben de ‘Tanımam’ dedim. Daha sonra hurdaları almaya başladılar. Bunun için bir vinç gerektiğini söylediler. Tanıdığım vinç operatörü olup olmadığını sordular. Bir vinç operatörünü aradım, o da işi kabul etti. Fedai Kurt'a bu şahsın telefonunu verdim'' ifadelerini kullandı.


MENEMEN HALKININ İRADESİ 

Aksoy, mahkeme sonrası yaptığı açıklamada; "halkın iradesinin önü açılmıştır, bu davaların neden çıkarıldığı artık herkes net bir şekilde biliyor, bu süreçte ister AK Parti, ister Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş ama vicdan sahibi herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, en önemlisi de her an yanımda olan eşime teşekkür ediyorum bu zorlu süreçte hep yanımda oldu, bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ederim Menemen halkına, Menemen halkının iradesine şimdiden hayırlı olsun." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.