Havalimanı’nda güvenlik görevlisi intihar etti

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 11:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2409+ kez okundu.
 

Havalimanı’nda güvenlik görevlisi intihar etti

Dün gece, İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.L. dün gece gidiş katından aşağıya atlayarak intihar etti.
İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.L.  gece gidiş katından aşağıya atlayarak intihar etti. Ağır yaralanan güvenlik görevlisine ilk müdahaleyi havalimanı sağlık ekipleri yaptı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı  Chp izmir sosyal medya üzerinden konu hakkında paylaşım yaptı. İnstagram hesabından bir paylaşım yapan ve ağlarken fotoğrafını koyan İ.L.’nin intiharı hakkında polis soruşturması başlatıldı. İntihar eden güvenlik görevlisi , paylaşımında ”Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu kürt ve türküm diyebilene… hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.
Dün gece, İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.L. dün gece gidiş katından aşağıya atlayarak intihar etti.

İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.L.  gece gidiş katından aşağıya atlayarak intihar etti.

Ağır yaralanan güvenlik görevlisine ilk müdahaleyi havalimanı sağlık ekipleri yaptı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı 

Chp izmir sosyal medya üzerinden konu hakkında paylaşım yaptı.

İnstagram hesabından bir paylaşım yapan ve ağlarken fotoğrafını koyan İ.L.’nin intiharı hakkında polis soruşturması başlatıldı.

İntihar eden güvenlik görevlisi , paylaşımında ”Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu kürt ve türküm diyebilene… hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.