Hayvan otlatan vatandaşın maaşı ayağına kadar getirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2020 - 10:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2122+ kez okundu.
 

Hayvan otlatan vatandaşın maaşı ayağına kadar getirildi

AFYONKARAHİSAR’DA 65 YAŞ ÜSTÜNDEKİ HAYVAN OTLATAN BİR VATANDAŞIN MAAŞINI TÜRK KIZILAY EKİPLERİ AYAĞINA KADAR GETİRDİ.
Afyonkarahisar’da 65 yaş üstündeki hayvan otlatan bir vatandaşın maaşını Türk Kızılay ekipleri ayağına kadar getirdi. Türk Kızılay Afyonkarahisar Şubesi’nden oluşan Vefa Destek Gurubu, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan sokağa çıkamayan vatandaşların maaşlarını çeken ekipler bir yandan onların maaşlarını teslim ederken, bir yandan da market alışverişi, ilaçlarının alınması gibi ihtiyaçlarını da gideriyor. Vefa Destek Gurubu üyeleri, Afyonkarahisar’da evinin bahçesinde hayvan otlatan bir vatandaşın maaşını çekerek ayağına kadar getirdiler.
AFYONKARAHİSAR’DA 65 YAŞ ÜSTÜNDEKİ HAYVAN OTLATAN BİR VATANDAŞIN MAAŞINI TÜRK KIZILAY EKİPLERİ AYAĞINA KADAR GETİRDİ.

Afyonkarahisar’da 65 yaş üstündeki hayvan otlatan bir vatandaşın maaşını Türk Kızılay ekipleri ayağına kadar getirdi.

Türk Kızılay Afyonkarahisar Şubesi’nden oluşan Vefa Destek Gurubu, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan sokağa çıkamayan vatandaşların maaşlarını çeken ekipler bir yandan onların maaşlarını teslim ederken, bir yandan da market alışverişi, ilaçlarının alınması gibi ihtiyaçlarını da gideriyor. Vefa Destek Gurubu üyeleri, Afyonkarahisar’da evinin bahçesinde hayvan otlatan bir vatandaşın maaşını çekerek ayağına kadar getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.