Hem ulaşıma hemde ekmeğe zam geldi!

FİNANS/EKONOMİ 21.06.2022 - 14:30, Güncelleme: 21.06.2022 - 14:30 2385+ kez okundu.
 

Hem ulaşıma hemde ekmeğe zam geldi!

Elazığ'da toplu taşıma fiyatlarına ve ekmek fiyatlarına zam geldi. Zamlardan sonraki fiyatlar ise şöyle...
Art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Elazığ'da hem ekmeğe hemde ulaşıma çifte zam yapıldı. İlde 200 gram ekmeğin fiyatı 3 lira dan 4 liraya yükseldi. Ayrıca Elazığ Şoförler Odası ise toplu ulaşımdaki 4 lira olan tam bileti 6 liraya, 3 lira 50 kuruş olan öğrenci biletini ise 4 lira 50 kuruşa çıktı. Elazığ'da en son 1 Nisan 2022 tarihinde ekmeğe zam yapılmıştı.
Elazığ'da toplu taşıma fiyatlarına ve ekmek fiyatlarına zam geldi. Zamlardan sonraki fiyatlar ise şöyle...

Art arda zamlar gelmeye devam ediyor. Elazığ'da hem ekmeğe hemde ulaşıma çifte zam yapıldı. İlde 200 gram ekmeğin fiyatı 3 lira dan 4 liraya yükseldi. Ayrıca Elazığ Şoförler Odası ise toplu ulaşımdaki 4 lira olan tam bileti 6 liraya, 3 lira 50 kuruş olan öğrenci biletini ise 4 lira 50 kuruşa çıktı.

Elazığ'da en son 1 Nisan 2022 tarihinde ekmeğe zam yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.