Hulusi Akar'dan ayağınızı denk alın mesajı!

GÜNDEM/GÜNCEL 06.01.2023 - 14:32, Güncelleme: 06.01.2023 - 14:32 14464+ kez okundu.
 

Hulusi Akar'dan ayağınızı denk alın mesajı!

Milli savunma bakanı Hulusi Akar, Tokat'tan Yunanistan'a ayar verdi
Milli Savunma Bakanı Akar, Tokat'ta yaptığı açıklamada barışçıl yollar ile görüşmelerin gerçekleştirilmesi için tüm çalışmaları desteklediğini fakat bunların hiçbirine Yunanistan'dan olumlu bir cevap alamadıklarını belirten Akar; ''2 yıldır beklemeye devam ediyoruz'' dedi. Hulusi Akar, Yunanistan'a yapılan davetlere gelmedikleri gibi ülkemizi suçlamaya devam ettiklerini ve bunların hiçbir temelinin olmadığına değindi. Yunanistan için oyunbozan, Adaları silahlandıran Yunanistan ifadelerini kullanan Akar; ''Biz herhangi bir şekilde provokasyonda bulunmuyoruz. Bize yapılan hiçbir tavizi, provokasyonu karşılıksız da bırakmayacağız. Güvendiğiniz dağlara kar yağmadan ayağınızı denk alın. Başkalarını arkanıza alarak bir maceraya heveslenmeyin, böyle bir hataya yeltenmeyin. Daha önce tarihte bunu yaptınız sonuçları malum oldu'' dedi.
Milli savunma bakanı Hulusi Akar, Tokat'tan Yunanistan'a ayar verdi

Milli Savunma Bakanı Akar, Tokat'ta yaptığı açıklamada barışçıl yollar ile görüşmelerin gerçekleştirilmesi için tüm çalışmaları desteklediğini fakat bunların hiçbirine Yunanistan'dan olumlu bir cevap alamadıklarını belirten Akar; ''2 yıldır beklemeye devam ediyoruz'' dedi.

Hulusi Akar, Yunanistan'a yapılan davetlere gelmedikleri gibi ülkemizi suçlamaya devam ettiklerini ve bunların hiçbir temelinin olmadığına değindi. Yunanistan için oyunbozan, Adaları silahlandıran Yunanistan ifadelerini kullanan Akar;

''Biz herhangi bir şekilde provokasyonda bulunmuyoruz. Bize yapılan hiçbir tavizi, provokasyonu karşılıksız da bırakmayacağız. Güvendiğiniz dağlara kar yağmadan ayağınızı denk alın. Başkalarını arkanıza alarak bir maceraya heveslenmeyin, böyle bir hataya yeltenmeyin. Daha önce tarihte bunu yaptınız sonuçları malum oldu'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.