İddiaya göre: Soylu’nun yerine düşünülen isim belli oldu! Değişiklik her an olabilir!

GÜNDEM/GÜNCEL 21.09.2022 - 15:13, Güncelleme: 21.09.2022 - 15:56 2388+ kez okundu.
 

İddiaya göre: Soylu’nun yerine düşünülen isim belli oldu! Değişiklik her an olabilir!

Milli Gazete'de yer alan haberde, iktidar partisinin 'vitrin değişikliğine' hazırlandığı öne sürüldü. Bu kapsamda ilk neşterin İçişleri Bakanlığı'na atılacağı ve Süleyman Soylu'nun yerine Faruk Çelik'in düşünüldüğü iddia edildi.
Milli Gazete'de yer alan haberde, iktidar partisinin 'vitrin değişikliğine' hazırlandığı öne sürüldü. Bu kapsamda ilk neşterin İçişleri Bakanlığı'na atılacağı ve Süleyman Soylu'nun yerine Faruk Çelik'in düşünüldüğü iddia edildi.   İLK NEŞTER SOYLU’YA… 'Parti büyüklerinin' Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği uyarıların ardından ilk neşterin İçişleri Bakanlığı'na atılacağı ileri sürüldü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ismi sıklıkla, organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şimdilerde Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yaşamını sürdüren Sedat Peker'in kimi siyasi ve bürokratlarla ilgili ifşalarında gündeme geliyor; ayrıca kendisinin muhalefete yönelik tavrı da kamuoyunda tepki çekiyor.   HER AN DEĞİŞİKLİK OLABİLİR… Milli Gazete'den Bünyamin Güler'in haberinde Soylu’nun yerine, AK Parti hükümetlerinde daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvanlık Bakanlığı görevlerini üstlenen Faruk Çelik'in düşünüldüğü iddia edildi: "Ankara’da son dönemde sıkça dile getirilen bu iddiaya göre, Çelik’in hazırlık yaptığı ve yeni koltuğa oturacağı belirtiliyor. Çelik isminin seçilmesinin, seçim ile doğrudan ilişkili olduğu da kaydediliyor. Çelik’e yakın isimler, değişikliğin her an olabileceğini ifade ediyor."   'AĞABEYLER, ERDOĞAN'I UYARDI' AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan birkaç ismin, iktidar partisinin vitrin isimlerinin son yıllarda şaibeli işlerle gündeme gelmesi nedeniyle Erdoğan'ı uyardığı ve Haziran 2023'te yapılması planlanan seçime yeni yüzlerle girmesini tavsiye ettiği öne sürülmüştü: "Erdoğan’ı değişime zorlayan ağabeylerin aksi takdirde ‘AK Parti’ diye bir partinin kalmayacağını belirttiği kaydediliyor. Erdoğan’ın da ağabeyleri haklı bulduğu ve değişimden yana tavır almak zorunda kaldığı belirtiliyor." Kaynak: gercekgundem.com
Milli Gazete'de yer alan haberde, iktidar partisinin 'vitrin değişikliğine' hazırlandığı öne sürüldü. Bu kapsamda ilk neşterin İçişleri Bakanlığı'na atılacağı ve Süleyman Soylu'nun yerine Faruk Çelik'in düşünüldüğü iddia edildi.

Milli Gazete'de yer al an haberde, iktidar partisinin 'vitrin değişikliğine' hazırlandığı öne sürüldü. Bu kapsamda ilk neşterin İçişleri Bakanlığı'na atılacağı ve an " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Süleym an Soylu'nun yerine Faruk Çelik'in düşünüldüğü iddia edildi.

 

İLK NEŞTER SOYLU’YA…

'Parti büyüklerinin' Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği uyarıların ardınd an ilk neşterin İçişleri Bakanlığı'na atılacağı ileri sürüldü. İçişleri Bakanı an " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Süleym an Soylu'nun ismi sıklıkla, organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulun an ve şimdilerde Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yaşamını sürdüren Sedat Peker'in kimi siyasi ve bürokratlarla ilgili ifşalarında gündeme geliyor; ayrıca kendisinin muhalefete yönelik tavrı da kamuoyunda tepki çekiyor.

 

HER AN DEĞİŞİKLİK OLABİLİR…

Milli Gazete'den Bünyamin Güler'in haberinde Soylu’nun yerine, AK Parti hükümetlerinde daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvanlık Bakanlığı görevlerini üstlenen Faruk Çelik'in düşünüldüğü iddia edildi: "Ankara’da son dönemde sıkça dile getirilen bu iddiaya göre, Çelik’in hazırlık yaptığı ve yeni koltuğa oturacağı belirtiliyor. Çelik isminin seçilmesinin, seçim ile doğrud an ilişkili olduğu da kaydediliyor. Çelik’e yakın isimler, değişikliğin her an olabileceğini ifade ediyor."

 

'AĞABEYLER, ERDOĞAN'I UYARDI'

AK Parti'nin kurucuları arasında yer al an birkaç ismin, iktidar partisinin vitrin isimlerinin son yıllarda şaibeli işlerle gündeme gelmesi nedeniyle Erdoğan'ı uyardığı ve Hazir an 2023'te yapılması planlan an seçime yeni yüzlerle girmesini tavsiye ettiği öne sürülmüştü: "Erdoğan’ı değişime zorlay an ağabeylerin aksi takdirde ‘AK Parti’ diye bir partinin kalmayacağını belirttiği kaydediliyor. Erdoğan’ın da ağabeyleri haklı bulduğu ve değişimden yana tavır almak zorunda kaldığı belirtiliyor."

Kaynak: gercekgundem.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.