İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı

GÜNDEM/GÜNCEL 06.09.2022 - 20:04, Güncelleme: 06.09.2022 - 20:04 2184+ kez okundu.
 

İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı

Yenikapı Sahil Caddesi'nde İETT otobüsü, önündeki çok sayıda araçlara çarptı.
Bunun yanında arkadan gelen araçların da İETT otobüsüne çarpması sonucu 7 arac kazaya karışmış oldu  olay yerine  itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı.  Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Sahil Kennedy Caddesi kaza nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı. ayrıntılar birazdan 
Yenikapı Sahil Caddesi'nde İETT otobüsü, önündeki çok sayıda araçlara çarptı.

Bunun yanında arkadan gelen araçların da İETT otobüsüne çarpması sonucu 7 arac kazaya karışmış oldu  olay yerine  itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.


İlk belirlemelere göre 14 kişi yaralandı.
 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Sahil Kennedy Caddesi kaza nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı.

ayrıntılar birazdan 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.