İHSİHAD İLE YENİ BİR GÖREV... YENİ BİR HEYECAN

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2020 - 06:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2486+ kez okundu.
 

İHSİHAD İLE YENİ BİR GÖREV... YENİ BİR HEYECAN

SİTEMİZİN YAZARLARINDAN RUKİYE AYDIN HANIMEFENDİYE İHSİAD'DAN YENİ GÖREV Sitemizin köşe yazarlarından Nesibe TÜKEL hanımefendinin arkasından bir görevde Rukiye AYDIN hanımefendiye merkezi İstanbul'da bulunan İHSİAD'dan yeni görev.
SİTEMİZİN BİR DİĞER YAZAR RUKİYE AYDIN HANIMEFENDİYE İHSİAD'DAN YENİ GÖRE  Sitemizin köşe yazarlarından Nesibe TÜKEL hanımefendinin arkasından bir görevde  Rukiye AYDIN hanımefendiye merkezi İstanbul'da bulunan İHSİAD'dan yeni görev. Sosyal faaliyetleri, dernekçilik ve işkadını olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile göz dolduran yazarımız Rukiye AYDIN hanımefendi İhsiad, İmam Hatipli Sanayici İşadamları derneği  ANKARA KOORDİNATÖRÜ olarak atandı.  İHSİAD, İmam Hatipli Sanayici ve İşadamları Derneğinin kuruluş amacı, İmam hatipli ve imam hatip camiasına gönül veren ticaret ve girişimcilik çerçevesinde toplanıp örnek bir ticaret ahlakı ile ülkemizde ve tüm ümmet girişimcilerinde birliği sağlamak ülke ekonomisinde sağlam bir pozisyonda söz sahibi olmaktır. İHSİAD İmam Hatipli Sanayici İşadamları derneği ANKARA KOORDİNATÖRÜ  olarak atanan yazarımız Rukiye AYDIN hanımefendiye yeni görevinde SİTEMİZİN YAZARLARI olarak başarılar dileriz.  
SİTEMİZİN YAZARLARINDAN RUKİYE AYDIN HANIMEFENDİYE İHSİAD'DAN YENİ GÖREV Sitemizin köşe yazarlarından Nesibe TÜKEL hanımefendinin arkasından bir görevde Rukiye AYDIN hanımefendiye merkezi İstanbul'da bulunan İHSİAD'dan yeni görev.

SİTEMİZİN BİR DİĞER YAZAR RUKİYE AYDIN HANIMEFENDİYE İHSİAD'DAN YENİ GÖRE 

Sitemizin köşe yazarlarından Nesibe TÜKEL hanımefendinin arkasından bir görevde  Rukiye AYDIN hanımefendiye merkezi İstanbul'da bulunan İHSİAD'dan yeni görev.

Sosyal faaliyetleri, dernekçilik ve işkadını olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile göz dolduran yazarımız Rukiye AYDIN hanımefendi İhsiad, İmam Hatipli Sanayici İşadamları derneği  ANKARA KOORDİNATÖRÜ olarak atandı. 

İHSİAD, İmam Hatipli Sanayici ve İşadamları Derneğinin kuruluş amacı, İmam hatipli ve imam hatip camiasına gönül veren ticaret ve girişimcilik çerçevesinde toplanıp örnek bir ticaret ahlakı ile ülkemizde ve tüm ümmet girişimcilerinde birliği sağlamak ülke ekonomisinde sağlam bir pozisyonda söz sahibi olmaktır.
İHSİAD İmam Hatipli Sanayici İşadamları derneği ANKARA KOORDİNATÖRÜ  olarak atanan yazarımız Rukiye AYDIN hanımefendiye yeni görevinde SİTEMİZİN YAZARLARI olarak başarılar dileriz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.