İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir kişi yaşamını yitirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2021 - 17:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1647+ kez okundu.
 

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir kişi yaşamını yitirdi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kaldırımda hareketsiz olarak yatan bir kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olay, saat 08.30 da Şemikler Mahallesi 6312 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, yerde hareketsiz olarak yatan kişiyi gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekiplerin yapmış olduğu incelemede 50'li yaşlarda olduğu düşünülen ve üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaldırımda bulunan erkek şahsın ölümünün şüpheli bulunması üzerine, Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Yapılan incelemede cesedin üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirlendi. Yaşamını yitiren kimliği belirsiz kişinin cansız bedeninin, olay yerine gelen savcının incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma başlatılırken yaşamını yitiren kişinin kimliğini belirlemek için polis ekiplerin çalışması devam ediyor.
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kaldırımda hareketsiz olarak yatan bir kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay, saat 08.30 da Şemikler Mahallesi 6312 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, yerde hareketsiz olarak yatan kişiyi gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekiplerin yapmış olduğu incelemede 50'li yaşlarda olduğu düşünülen ve üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaldırımda bulunan erkek şahsın ölümünün şüpheli bulunması üzerine, Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Yapılan incelemede cesedin üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirlendi.

Yaşamını yitiren kimliği belirsiz kişinin cansız bedeninin, olay yerine gelen savcının incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturma başlatılırken yaşamını yitiren kişinin kimliğini belirlemek için polis ekiplerin çalışması devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.