Zanlılar ifadelerinde pişman olduklarını söylerken hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı
Zanlılar ifadelerinde pişman olduklarını söylerken hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı
Mersin'de galeride piyasa değeri toplam 50 bin lira olan lüks otomobil farlarını çaldıkları iddiasıyla 2'si 18 yaşından küçük 4 kişi gözaltına alındı.
Zanlılar ifadelerinde pişman olduklarını söyledi. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına takıldı. Görüntülerde şahısların sadece 25 saniye içinde farları çalıp bölgeden hızla koşarak uzaklaştı.
Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Akkent Mahallesi İstemihan Talay Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir galerinin önünde olan lüks marka araca ait 2 ön far çalındı.
İş yeri sahibinin şikayeti üzerine hemen inceleme başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını tek tek inceledi.
ÇALINAN FARLAR BULUNDU
Yapılan incelemede şahısların M.A., H.A., R.K. ve Ş.U. olduğunu, bölgeye kiraladıkları otomobille geldiklerini ve o otomobille kaçtıkları tespit edildi.
PTS kayıtlarından otomobilin plakasını belirleyen ekipler, daha sonra yaptığı operasyonlarla biri bayan, 2'si 18'yaşından küçük 4 kişiyi gözaltına aldı.
Şahısların adreslerinde yapılan aramada piyasa değeri toplam 50 bin lira olan otomobilin farları bulundu.
İLK KEZ YAPIYORUZ, PİŞMANIZ
Emniyette yapılan işlemlerden sonra adliyeye gönderilen şahıslar, M.A. tutuklanırken, diğer 3 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.
Emniyet çıkışı gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna ise daha önce böyle bir suçla ilişkileri olmadığını söyleyen M.A., "İlk defa yapıyoruz, pişmanız."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.