Jandarma Teşkilatı 182 yaşında

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2021 - 11:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1990+ kez okundu.
 

Jandarma Teşkilatı 182 yaşında

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182'inci yılı İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı.
Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182'inci yılı İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı. Sağanak yağış altında düzenlenen tören, korona virüs tedbirleri doğrultusunda kısa sürdü. İzmir'de, Jandarma Teşkilatının 182'inci yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören, Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel'in çelenk sunumu ile başladı. Jandarma Genel Komutanlığı çelenginin Atatürk anıtına sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören kısa tutuldu Sağanak yağış altında düzenlenen ve korona virüs (Covid-19) önlemleri sebebiyle kısa tutulan törende, İzmir İl Jandarma Komutanlığı mensupları sosyal mesafe kurallarına göre hizaya geçerken, maske ile de önlem aldı. İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay'ın da katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sona erdi.
Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182'inci yılı İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı.

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182'inci yılı İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı.

Sağanak yağış altında düzenlenen tören, korona virüs tedbirleri doğrultusunda kısa sürdü.

İzmir'de, Jandarma Teşkilatının 182'inci yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören, Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel'in çelenk sunumu ile başladı. Jandarma Genel Komutanlığı çelenginin Atatürk anıtına sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören kısa tutuldu

Sağanak yağış altında düzenlenen ve korona virüs (Covid-19) önlemleri sebebiyle kısa tutulan törende, İzmir İl Jandarma Komutanlığı mensupları sosyal mesafe kurallarına göre hizaya geçerken, maske ile de önlem aldı. İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay'ın da katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.