Kabakçı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2021 - 11:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1085+ kez okundu.
 

Kabakçı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Değişim Partisi Balçova İlçe Başkanı İ.Can Kabakçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Kabakçı mesajında: "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız. Yüce meclisimiz bundan 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ' Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ' ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır. Bugün bizlere düşen görev milletimizin refahını arttırmak ve ulusumuzu dünya ulusları içerisinde hak ettiği yere taşımaktır. Türk Milletinin en önemli kazanımlarından birisi olan Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünde Cumhuriyetimize birlik ve beraberlik duyguları içerisinde sahip çıkmak hepimizin asli görevidir. Bu duygularla, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.
Türkiye Değişim Partisi Balçova İlçe Başkanı İ.Can Kabakçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kabakçı mesajında: "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız.
Yüce meclisimiz bundan 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ' Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ' ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır. Bugün bizlere düşen görev milletimizin refahını arttırmak ve ulusumuzu dünya ulusları içerisinde hak ettiği yere taşımaktır. Türk Milletinin en önemli kazanımlarından birisi olan Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünde Cumhuriyetimize birlik ve beraberlik duyguları içerisinde sahip çıkmak hepimizin asli görevidir.
Bu duygularla, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.