AKP'li Milletvekili esnafla alay etti!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2022 - 10:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2631+ kez okundu.
 

AKP'li Milletvekili esnafla alay etti!

AKP Manisa Millevekili Uğur Aydemir, Meclis’te gündeme getirilen ve vatandaşının cebini yakan faturalara gelen zamlar ve esnafın durumuyla alay etti.
TBMM'de konuşan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yüksek faturalarla boğuşan esnafın durumuna dikkat çekerek, "Birçok dükkanda esnafın elektriklerini kapatmış olduğunu, ısıtıcılarını kapatmış olduğunu, lambaları yakıyorsa da belli yerlerin lambalarını yakıp kendince tasarruf tedbirleri uyguladığını gördüm” dedi. AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in “İyi, güzel bir şey bu” yanıtını vermesi büyük tepki çekti.  CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Twitter'dan şu notu paylaştı: “Millet kuru ekmek yiyor” dediğimizde; “O zaman aç değiller” demişlerdi. “Esnafımız ısıtıcısını kapatıyor, lambalarını söndürüyor, vatandaş karanlıkta, soğukta duruyor” diyoruz; “İyi, güzel bir şey bu” diyorlar. AKP’yi yüce milletimizin vicdanına havale ediyorum.” AKP'Lİ AYDEMİR: "SOĞAN EKMEK YİYECEĞİZ"  AKP’li Aydemir, gıda fiyatlarındaki artışa ilişkin “Belki soğan ekmek yiyeceğiz aylarca ama güvenliğimizden kimseye taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullanmıştı.  
AKP Manisa Millevekili Uğur Aydemir, Meclis’te gündeme getirilen ve vatandaşının cebini yakan faturalara gelen zamlar ve esnafın durumuyla alay etti.

TBMM'de konuşan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, yüksek faturalarla boğuşan esnafın durumuna dikkat çekerek, "Birçok dükkanda esnafın elektriklerini kapatmış olduğunu, ısıtıcılarını kapatmış olduğunu, lambaları yakıyorsa da belli yerlerin lambalarını yakıp kendince tasarruf tedbirleri uyguladığını gördüm” dedi. AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in “İyi, güzel bir şey bu” yanıtını vermesi büyük tepki çekti. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Twitter'dan şu notu paylaştı:

“Millet kuru ekmek yiyor” dediğimizde; “O zaman aç değiller” demişlerdi. “Esnafımız ısıtıcısını kapatıyor, lambalarını söndürüyor, vatandaş karanlıkta, soğukta duruyor” diyoruz; “İyi, güzel bir şey bu” diyorlar. AKP’yi yüce milletimizin vicdanına havale ediyorum.”



AKP'Lİ AYDEMİR: "SOĞAN EKMEK YİYECEĞİZ" 

AKP’li Aydemir, gıda fiyatlarındaki artışa ilişkin “Belki soğan ekmek yiyeceğiz aylarca ama güvenliğimizden kimseye taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullanmıştı.




 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.