Akaryakıta yeniden zam geliyor!

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 13:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3054+ kez okundu.
 

Akaryakıta yeniden zam geliyor!

Benzin ve motorinin 13 TL'nin altına ineceği iddiaları devam ederken, Rusya'nın Ukrayna sınırlarını geçmesiyle birlikte indirimden vazgeçildi.
Benzin ve motorinin 13 TL'nin altına ineceği iddiaları devam ederken, Rusya'nın Ukrayna sınırlarını geçmesiyle birlikte indirimden vazgeçildi. Yarından itibaren akaryakıtta 1 TL'lik bir artışın yaşanması bekleniyor. Araç sahipleri indirim beklerken yaşanan olayların ardından indirimden vazgeçildi ve zam yapılacağı iddia ediliyor.  Rusya-Ukrayna  Rusya-Ukrayna gerginliğinin Türkiye’yi en çok petrol fiyatları ile olumsuz etkilemesi bekleniyor. Petrolün varilinin 90 doların altına gelmesi ile birlikte akaryakıta yapılması planlanan indirimden de vazgeçildi. Fiyatların 95 dolar ve üstünde kalması halinde yeni zamların gelmesinin kaçınılmaz olduğu belirtiliyor.
Benzin ve motorinin 13 TL'nin altına ineceği iddiaları devam ederken, Rusya'nın Ukrayna sınırlarını geçmesiyle birlikte indirimden vazgeçildi.

Benzin ve motorinin 13 TL'nin altına ineceği iddiaları devam ederken, Rusya'nın Ukrayna sınırlarını geçmesiyle birlikte indirimden vazgeçildi. Yarından itibaren akaryakıtta 1 TL'lik bir artışın yaşanması bekleniyor. Araç sahipleri indirim beklerken yaşanan olayların ardından indirimden vazgeçildi ve zam yapılacağı iddia ediliyor. 


Rusya-Ukrayna 

Rusya-Ukrayna gerginliğinin Türkiye’yi en çok petrol fiyatları ile olumsuz etkilemesi bekleniyor. Petrolün varilinin 90 doların altına gelmesi ile birlikte akaryakıta yapılması planlanan indirimden de vazgeçildi. Fiyatların 95 dolar ve üstünde kalması halinde yeni zamların gelmesinin kaçınılmaz olduğu belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.