Rusya ve Ukrayna Heyetleri Belarus'ta görüşmelerin ilk oturumunu tamamladı!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 18:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3647+ kez okundu.
 

Rusya ve Ukrayna Heyetleri Belarus'ta görüşmelerin ilk oturumunu tamamladı!

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından iki ülkeyi temsil eden heyetler 28 Şubat 2022 Pazartesi günü Belarus’un Gomel bölgesinde üç oturum halinde ilk tur görüşmelerini tamamladı.
Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından iki ülkeyi temsil eden heyetler 28 Şubat 2022 Pazartesi günü Belarus’un Gomel bölgesinde üç oturum halinde ilk tur görüşmelerini tamamladı. Ancak beklendiği gibi bir anlaşma zemini oluşmadı ve iki ülkenin heyetleri de istişareler için geri döndü. Heyetler arasındaki müzakerelerin ikinci tur görüşmelerinin 2 Mart 2022 Çarşamba günü Polonya’da gerçekleştirileceği belirtilmiş olsa da bugün sabah saatlerinde yapılan açıklamalarda söz konusu görüşmelerin ertelendiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak Kremlin, “Rus heyeti, müzakereler için hazır ve Ukrayna heyetini bekliyor.” açıklamasını yapsa da Ukrayna tarafından yapılan bilgilendirmede müzakerelerin ertelendiği net şekilde belirtildi.
Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından iki ülkeyi temsil eden heyetler 28 Şubat 2022 Pazartesi günü Belarus’un Gomel bölgesinde üç oturum halinde ilk tur görüşmelerini tamamladı.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından iki ülkeyi temsil eden heyetler 28 Şubat 2022 Pazartesi günü Belarus’un Gomel bölgesinde üç oturum halinde ilk tur görüşmelerini tamamladı. Ancak beklendiği gibi bir anlaşma zemini oluşmadı ve iki ülkenin heyetleri de istişareler için geri döndü.

Heyetler arasındaki müzakerelerin ikinci tur görüşmelerinin 2 Mart 2022 Çarşamba günü Polonya’da gerçekleştirileceği belirtilmiş olsa da bugün sabah saatlerinde yapılan açıklamalarda söz konusu görüşmelerin ertelendiği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Kremlin, “Rus heyeti, müzakereler için hazır ve Ukrayna heyetini bekliyor.” açıklamasını yapsa da Ukrayna tarafından yapılan bilgilendirmede müzakerelerin ertelendiği net şekilde belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.