Uşak’ta sigara ve tütün kaçakçılarına darbe

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2022 - 09:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2822+ kez okundu.
 

Uşak’ta sigara ve tütün kaçakçılarına darbe

KOM ekipleri tarafından şehir merkezinde kaçak sigara ve tütün sattığı iddia edilen iş yerinde yapılan aramada, çok miktarda kaçak ütün ele geçirildi.
Uşak’ta KOM ekiplerinin şehir merkezinde kaçak sigara ve tütün sattığı iddia edilen iş yerinde yapılan aramada, yüksek miktarda kaçak ütün ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre; Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. KOM ekiplerinin gerçekleştirdiği fiziki ve teknik takip neticesinde il merkezinde tütüncü olarak faaliyet gösteren bir iş yerinin kaçak veya sahte makaronları piyasaya sürdüğü ayrıca içeriği belli olmayan tütün mamullerini makaronlara doldurarak sattığı tespit edildi. Adli makamlardan gerekli izinler alındıktan sonra işyerinde yapılan aramada 5 bin 500 adet doldurulmuş kaçak makaron, 15 bin 800 adet kaçak makaron, 21 bin 250 gram kaçak nargile tütünü, 60 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iş yeri sahibi hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem yapılırken, yakalanan malzemelere ise el konuldu.
KOM ekipleri tarafından şehir merkezinde kaçak sigara ve tütün sattığı iddia edilen iş yerinde yapılan aramada, çok miktarda kaçak ütün ele geçirildi.

Uşak’ta KOM ekiplerinin şehir merkezinde kaçak sigara ve tütün sattığı iddia edilen iş yerinde yapılan aramada, yüksek miktarda kaçak ütün ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. KOM ekiplerinin gerçekleştirdiği fiziki ve teknik takip neticesinde il merkezinde tütüncü olarak faaliyet gösteren bir iş yerinin kaçak veya sahte makaronları piyasaya sürdüğü ayrıca içeriği belli olmayan tütün mamullerini makaronlara doldurarak sattığı tespit edildi.

Adli makamlardan gerekli izinler alındıktan sonra işyerinde yapılan aramada 5 bin 500 adet doldurulmuş kaçak makaron, 15 bin 800 adet kaçak makaron, 21 bin 250 gram kaçak nargile tütünü,

60 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iş yeri sahibi hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem yapılırken, yakalanan malzemelere ise el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.