Bugün Çanakkale Zaferi için koştular

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2022 - 18:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2466+ kez okundu.
 

Bugün Çanakkale Zaferi için koştular

Ödemiş’e bağlı Günlüce Mahallesi’nde rahvan atlar için yarışma düzenlendi.
Bugün Çanakkale Zaferi için koştular Rahvan at yarış pistinde düzenlenen yarışma, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen 90 rahvan at sahiplerinin katımıyla gerçekleştirildi. Yarışma öncesi, yarışmaların kazasız olması için dua okundu, ardından tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Rahvan at yarışmalarına Ödemiş’ten katılan Kemal Dinlenmez, "18 Mart Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferi için koşmak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Vatanı için kanlarını döken Mehmetçiklerimiz için yapılması, tüm yarışmacılar için anlam kazandırıyor." dedi. Yarışma sonunda dereceye giren rahvan at sahiplerine tertip komitesi tarafından Türk bayrağı hediye edildi.
Ödemiş’e bağlı Günlüce Mahallesi’nde rahvan atlar için yarışma düzenlendi.

Bugün Çanakkale Zaferi için koştular

Rahvan at yarış pistinde düzenlenen yarışma, Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen 90 rahvan at sahiplerinin katımıyla gerçekleştirildi. Yarışma öncesi, yarışmaların kazasız olması için dua okundu, ardından tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Rahvan at yarışmalarına Ödemiş’ten katılan Kemal Dinlenmez, "18 Mart Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferi için koşmak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Vatanı için kanlarını döken Mehmetçiklerimiz için yapılması, tüm yarışmacılar için anlam kazandırıyor." dedi.

Yarışma sonunda dereceye giren rahvan at sahiplerine tertip komitesi tarafından Türk bayrağı hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.