Polisin şüphesi 1510 gr uyuşturucu yakalattı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2022 - 10:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3552+ kez okundu.
 

Polisin şüphesi 1510 gr uyuşturucu yakalattı

Uşakta şüpheli şahsın üst aramasında 1510 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Polisin şüphesi 1510 gr uyuşturucu yakalattı  Edinilen bilgiye göre, Uşak merkez çarşıda dolaşan bir şahıstan şüphelene narkotik ekipleri, şahsın üzerini aradı. Şahsın üzerinden 1510 gram metamfetamin ele geçirildiği belirtildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheli hakkında“Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan yasal işlem yapıldığı ve mevcutlu olarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı öğrenildi.
Uşakta şüpheli şahsın üst aramasında 1510 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polisin şüphesi 1510 gr uyuşturucu yakalattı 

Edinilen bilgiye göre, Uşak merkez çarşıda dolaşan bir şahıstan şüphelene narkotik ekipleri, şahsın üzerini aradı. Şahsın üzerinden 1510 gram metamfetamin ele geçirildiği belirtildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheli hakkında“Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan yasal işlem yapıldığı ve mevcutlu olarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.