Halil Akbunar Süper Lig devine gidiyor!

SPOR 21.04.2022 - 17:57, Güncelleme: 21.04.2022 - 17:57 5206+ kez okundu.
 

Halil Akbunar Süper Lig devine gidiyor!

Küme düşmeye aday takımlardan biri olan Göztepe'de flaş bir ayrılık yaşanıyor. İzmir ekibinde 11 yıldır top koşturan Halil Akbunar yuvadan uçuyor.
Kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'de forma giyen futbolcularla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Senegalli santrforu Ndiaye'yi Çin'in Shangai Port ekibine satan sarı-kırmızılılar, daha sonra Obinna Nwobodo'yu ABD MLS ekiplerinden FC Cincinnati'ye vermişti. Son olarak kaptan Halil Akbunar'la flaş transfer iddiası ortaya atıldı. Trabzonspor, 3.2 milyon Euro bonservis bedeliyle yıldız oyuncuyu kadrosuna katıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Halil için Trabzonspor hızlı davrandı ve transferi bitirdi.
Küme düşmeye aday takımlardan biri olan Göztepe'de flaş bir ayrılık yaşanıyor. İzmir ekibinde 11 yıldır top koşturan Halil Akbunar yuvadan uçuyor.

Kümede kalma mücadelesi veren Göztepe'de forma giyen futbolcularla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Senegalli santrforu Ndiaye'yi Çin'in Shangai Port ekibine satan sarı-kırmızılılar, daha sonra Obinna Nwobodo'yu ABD MLS ekiplerinden FC Cincinnati'ye vermişti.

Son olarak kaptan Halil Akbunar'la flaş transfer iddiası ortaya atıldı.

Trabzonspor, 3.2 milyon Euro bonservis bedeliyle yıldız oyuncuyu kadrosuna katıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Halil için Trabzonspor hızlı davrandı ve transferi bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.