Sonunda bunu da gördük

21.05.2022 - 13:45, Güncelleme: 21.05.2022 - 13:45 2503+ kez okundu.
 

Sonunda bunu da gördük

Torbalı Belediyesi, kendi yaptığı yol yapım çalışmaları için teşekkür pankartı bastırdı. Basılan Pankartta; "Yol Yapım Çalışmalarından Dolayı TORBALI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ" yazıldı.
Dün, İzmir'in Torbalı ilçesinde yürütülen yol çalışmalarına teşekkür mahiyetinde bir pankart asıldı. Ancak pankartı yaptıran ve astıranın Torbalı Belediyesi olması, kendilerine teşekkür etmeleri tepki aldı. Torbalı Belediyesi yaptırdığı pankarta; "Yol Yapım Çalışmalarından Dolayı TORBALI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ" yazdırdı.    Sosyal medyada alay konusu oldu Konuyla ilgili sosyal medyada bir çok tweet atıldı bunlardan birinde; "Bu şey değil mi instada kendini likelayan insan" denildi. Bir başka kullanıcı ise; "bi ara internette kendi kendine teşekkür eden kese kağıdı vardı bu da onun gibi olmuş hahahaha" paylaşımında bulundu.
Torbalı Belediyesi, kendi yaptığı yol yapım çalışmaları için teşekkür pankartı bastırdı. Basılan Pankartta; "Yol Yapım Çalışmalarından Dolayı TORBALI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ" yazıldı.

Dün, İzmir'in Torbalı ilçesinde yürütülen yol çalışmalarına teşekkür mahiyetinde bir pankart asıldı. Ancak pankartı yaptıran ve astıranın Torbalı Belediyesi olması, kendilerine teşekkür etmeleri tepki aldı. Torbalı Belediyesi yaptırdığı pankarta; "Yol Yapım Çalışmalarından Dolayı TORBALI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ" yazdırdı. 

 

Sosyal medyada alay konusu oldu

Konuyla ilgili sosyal medyada bir çok tweet atıldı bunlardan birinde; "Bu şey değil mi instada kendini likelayan insan" denildi.

Bir başka kullanıcı ise; "bi ara internette kendi kendine teşekkür eden kese kağıdı vardı bu da onun gibi olmuş hahahaha" paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.