Fake Ömer'de terörist çıktı!

23.06.2022 - 15:53, Güncelleme: 23.06.2022 - 15:53 2438+ kez okundu.
 

Fake Ömer'de terörist çıktı!

Sosyal medyada Ömer muhtar ismi ile özellikle Menemen Belediyesi’ne saldıran kişinin zihniyeti sonunda belli oldu.
Menemen Belediyesi’ne tabiri caiz ise her önüne gelene namussuz diyen, bazı paylaşımlarında personelin ailevi hayatı ve namus konularını elinde ispat olmadan sanki gerçekmiş gibi servis edip, maksat çamur atmak olsun yapışmasa da izi kalır nasılsa diyerek paylaşımlar yapan kişinin de gerçek yüzü belli oldu. Yaptığı bir hikâye paylaşımında yine sosyal medyada başkaları tarafından yayılmış bir videoyu üzerine "herkes Selahattin Demirtaş yolunda girecek elbet onurlu insanlar " yazarak bebek katillerini onurlu gördüğünü ifşa etti. Onurlu insanlar diyerek; Selahattin Demirtaş’ı ve heykelini dikmek istediğini, sevmeyenlere de onursuz dedi.
Sosyal medyada Ömer muhtar ismi ile özellikle Menemen Belediyesi’ne saldıran kişinin zihniyeti sonunda belli oldu.

Menemen Belediyesi’ne tabiri caiz ise her önüne gelene namussuz diyen, bazı paylaşımlarında personelin ailevi hayatı ve namus konularını elinde ispat olmadan sanki gerçekmiş gibi servis edip, maksat çamur atmak olsun yapışmasa da izi kalır nasılsa diyerek paylaşımlar yapan kişinin de gerçek yüzü belli oldu.

Yaptığı bir hikâye paylaşımında yine sosyal medyada başkaları tarafından yayılmış bir videoyu üzerine "herkes Selahattin Demirtaş yolunda girecek elbet onurlu insanlar " yazarak bebek katillerini onurlu gördüğünü ifşa etti.

Onurlu insanlar diyerek; Selahattin Demirtaş’ı ve heykelini dikmek istediğini, sevmeyenlere de onursuz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.