Sanayiciler TOGG’un piyasaya çıkışını heyecanla bekliyor

FİNANS/EKONOMİ 28.08.2022 - 09:44, Güncelleme: 28.08.2022 - 09:45 1696+ kez okundu.
 

Sanayiciler TOGG’un piyasaya çıkışını heyecanla bekliyor

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, “Uluslararası rekabet aşamasında ülkemiz için önemli yatırım ve girişimlerden birisi olan TOGG’un piyasaya çıkışını heyecanla bekliyoruz.” dedi.
Manisa’nın Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Başkanı Faruk Aydın, TUTSO Ağustos ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada TUTSO olarak pazartesi günü TOBB öncülüğünde girişimleri gerçekleşen ‘O Türkiye’nin Otomobili TOGG’ üretim tesislerini gezmek için düzenlenen programa katılacaklarını söyledi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve tüm yatırımcıları tebrik eden Aydın, “Pazartesi günü TOBB öncülüğünde girişimleri gerçekleşen ‘O Türkiye’nin Otomobili TOGG’ üretim tesislerini gezmek için düzenlenen programa katılacağız. Uluslararası rekabet aşamasında ülkemiz için önemli yatırım ve girişimlerden birisi olan TOGG’un piyasaya çıkışını heyecanla bekliyoruz. Bu girişimin gerçekleşmesi noktasında birleştirici gücü ve azmi nedeni ile TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, yatırımcılarını ve emeği geçen tüm ekibi kutluyorum" dedi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, “Uluslararası rekabet aşamasında ülkemiz için önemli yatırım ve girişimlerden birisi olan TOGG’un piyasaya çıkışını heyecanla bekliyoruz.” dedi.

Manisa’nın Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Başkanı Faruk Aydın, TUTSO Ağustos ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada TUTSO olarak pazartesi günü TOBB öncülüğünde girişimleri gerçekleşen ‘O Türkiye’nin Otomobili TOGG’ üretim tesislerini gezmek için düzenlenen programa katılacaklarını söyledi.


TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve tüm yatırımcıları tebrik eden Aydın, “Pazartesi günü TOBB öncülüğünde girişimleri gerçekleşen ‘O Türkiye’nin Otomobili TOGG’ üretim tesislerini gezmek için düzenlenen programa katılacağız. Uluslararası rekabet aşamasında ülkemiz için önemli yatırım ve girişimlerden birisi olan TOGG’un piyasaya çıkışını heyecanla bekliyoruz. Bu girişimin gerçekleşmesi noktasında birleştirici gücü ve azmi nedeni ile TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, yatırımcılarını ve emeği geçen tüm ekibi kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.