Hepsinin üzerini çizdi "Ben Hazırım" dedi

GÜNDEM/GÜNCEL 05.09.2022 - 15:10, Güncelleme: 05.09.2022 - 15:23 2106+ kez okundu.
 

Hepsinin üzerini çizdi "Ben Hazırım" dedi

Fox TV'de yayınlanan “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programına katılan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bombayı patlattı Herkesin üzerini çizdi ve "Ben Hazırım "dedi.
Chp genel başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda "Oturacağız ben verdiğim sözü tutan bir insanım. Altı lideri oturur, belirler, açıklarız. Hep birlikte destek veririz. demişti  Bu ve benzeri sorular sorulduğunda asıl olanın uzlaşma oldugunu her fırsatta dile getiren Kılıçdaroğlu,İlker Karagöz ile Çalar Saat programında son cümlesi ile başkanlık adaylığı konusunda ismi geçen herkesin üzerini çizdi . Herkesin üzerini çizdi  Chp genel başkanı Kılıçdaroğlu ,ülkemizi aydınlığa çıkarmak zorundayız. Altılı masa ismim üzerinde uzlaşırsa hazırım. Devletin nasıl yönetilmesi gerektiği belli" dedi. YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA KAPIYI KAPATTI Chp genel başkanı , "Mansur Yavaş-Ekrem İmamoğlu adaylık denklemi içinde mi" sorusunu ise, "Bunlar hiç konuşulmadı. Görevlerinde başarılılar" şeklinde cevapverdi .
Fox TV'de yayınlanan “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programına katılan CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bombayı patlattı Herkesin üzerini çizdi ve "Ben Hazırım "dedi.

Chp genel başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda "Oturacağız ben verdiğim sözü tutan bir insanım. Altı lideri oturur, belirler, açıklarız. Hep birlikte destek veririz. demişti 

Bu ve benzeri sorular sorulduğunda asıl olanın uzlaşma oldugunu her fırsatta dile getiren Kılıçdaroğlu, İlker Karagöz ile Çalar Saat programında son cümlesi ile başkanlık adaylığı konusunda ismi geçen herkesin üzerini çizdi .

Herkesin üzerini çizdi 
Chp genel başkanı Kılıçdaroğlu ,ülkemizi aydınlığa çıkarmak zorundayız. Altılı masa ismim üzerinde uzlaşırsa hazırım. Devletin nasıl yönetilmesi gerektiği belli" dedi.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA KAPIYI KAPATTI

Chp genel başkanı , "Mansur Yavaş-Ekrem İmamoğlu adaylık denklemi içinde mi" sorusunu ise, "Bunlar hiç konuşulmadı. Görevlerinde başarılılar" şeklinde cevapverdi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.