Bilgisizlik mi görgüsüzlük mü ?

GÜNDEM/GÜNCEL 09.09.2022 - 18:33, Güncelleme: 09.09.2022 - 18:50 2669+ kez okundu.
 

Bilgisizlik mi görgüsüzlük mü ?

İzmir'in 100 yıl kutlamalarından Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi.
İzmir'in  100 yılında 9 Eylül kutlamaları devam ederken , Atatürk heykeli ne çelenkler sunuldu . Çelenklerin konulmasının ardından bir çelenk şaşırtdı. İzmir'in 100 yıl  kutlamalarında her kurum Atatürk heykeli önüne çelenk sundu ,tüm çelenkler de kuruluşların isimleri varken bir çelenk de il başkanın ismi yazması gülümsetti. Yıllardır çelenk sunma programı yapılan İzmir'de sunulan tüm çelenklerde kurumların isimleri olurdu ,Türkiye değişim Partisi il başkanı ise il başkanının ismi ile çelenk sundu . Diğer siyasi partilerinde sunduğu çelenkler il veya ilçe başkanlığı olarak sunulduğunu görmeyen Türkiye değişim Partisi il başkanlığının ismini neden yazdığı anlaşılamadı . Siyasi olarak çelenk sunmayı bilmediği düşünülsede ,sunulan tüm çelenklerin kurumların isimleri ile sunulduğu herkes tarafından fark edilirken ,Türkiye değişim Partisi il başkanın bunu fark etmemesi ise şaşkınlıkla karşılandı .  Türkiye'yi yönetme iddiası olan bir partinin kurulduğu günden beri üç defa değişen il başkanının son değişimden sonra,siyasi bilgisizle çelenk sunması şaşkınlığa sebep oldu.
İzmir'in 100 yıl kutlamalarından Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi.

İzmir'in  100 yılında 9 Eylül kutlamaları devam ederken , Atatürk heykeli ne çelenkler sunuldu .

Çelenklerin konulmasının ardından bir çelenk şaşırtdı.

İzmir'in 100 yıl  kutlamalarında her kurum Atatürk heykeli önüne çelenk sundu ,tüm çelenkler de kuruluşların isimleri varken bir çelenk de il başkanın ismi yazması gülümsetti.


Yıllardır çelenk sunma programı yapılan İzmir'de sunulan tüm çelenklerde kurumların isimleri olurdu , Türkiye değişim Partisi il başkanı ise il başkanının ismi ile çelenk sundu .


Diğer siyasi partilerinde sunduğu çelenkler il veya ilçe başkanlığı olarak sunulduğunu görmeyen Türkiye değişim Partisi il başkanlığının ismini neden yazdığı anlaşılamadı .


Siyasi olarak çelenk sunmayı bilmediği düşünülsede ,sunulan tüm çelenklerin kurumların isimleri ile sunulduğu herkes tarafından fark edilirken , Türkiye değişim Partisi il başkanın bunu fark etmemesi ise şaşkınlıkla karşılandı .


 Türkiye'yi yönetme iddiası olan bir partinin kurulduğu günden beri üç defa değişen il başkanının son değişimden sonra,siyasi bilgisizle çelenk sunması şaşkınlığa sebep oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.