Çalıştığı iş yerinde ölü bulundu!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2022 - 14:33, Güncelleme: 05.10.2022 - 14:34 1520+ kez okundu.
 

Çalıştığı iş yerinde ölü bulundu!

Çalıştığı iş yerinde ölü bulundu
Bursa’da bir kişi, çalıştığı dükkanda ölü bulundu. Merkez Osmangazi ilçesi Orhangazi altgeçidinde bulunan bir giyim dükkanında hareketsiz yatan kişiyi gören komşu esnaf, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Asma kilidi kırarak iş yerine giren ekipler, giyim dükkanında çalışan Ufuk S.’nin (52) hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından Ufuk S.’nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.
Çalıştığı iş yerinde ölü bulundu

Bursa’da bir kişi, çalıştığı dükkanda ölü bulundu.
Merkez Osmangazi ilçesi Orhangazi altgeçidinde bulunan bir giyim dükkanında hareketsiz yatan kişiyi gören komşu esnaf, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Asma kilidi kırarak iş yerine giren ekipler, giyim dükkanında çalışan Ufuk S.’nin (52) hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ve olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından Ufuk S.’nin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.