TMO çeltik fiyatları güncellendi

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ 06.10.2022 - 10:10, Güncelleme: 06.10.2022 - 11:00 1371+ kez okundu.
 

TMO çeltik fiyatları güncellendi

Toprak Mahsulleri Ofisi, çeltik alım fiyatlarını ton başına bin lira arttırdı.
Toprak Mahsulleri Ofisi, çeltik alım fiyatlarını ton başına bin lira arttırdı.  2022 yılı çeltik hasadı Eylül ayı itibarıyla başladı. İç ve dış piyasa gelişmeleri yakından takip edilmekte olup TMO çeltik alım fiyatlarının ton başına bin lira artırılmasına karar verildi. TMO’ya bugüne kadar çeltik teslim etmiş olan tüm üreticilerin, güncellenen yeni alım fiyatından faydalanacağı ve geriye dönük fiyat farkı ödemelerin üreticilerimizin banka hesaplarına aktarılacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada, üreticilerin emeklerinin karşılığını vermek için tüm üreticilere yeni fiyatın hayırlı olmasını dilendi.  
Toprak Mahsulleri Ofisi, çeltik alım fiyatlarını ton başına bin lira arttırdı.

Toprak Mahsulleri Ofisi, çeltik alım fiyatlarını ton başına bin lira arttırdı.

 2022 yılı çeltik hasadı Eylül ayı itibarıyla başladı.

İç ve dış piyasa gelişmeleri yakından takip edilmekte olup TMO çeltik alım fiyatlarının ton başına bin lira artırılmasına karar verildi.

TMO’ya bugüne kadar çeltik teslim etmiş olan tüm üreticilerin, güncellenen yeni alım fiyatından faydalanacağı ve geriye dönük fiyat farkı ödemelerin üreticilerimizin banka hesaplarına aktarılacağı kaydedildi.

Yapılan açıklamada, üreticilerin emeklerinin karşılığını vermek için tüm üreticilere yeni fiyatın hayırlı olmasını dilendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.