Mardin’de akaryakıt yüklü tır devrildi: 1 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2022 - 17:48, Güncelleme: 15.10.2022 - 15:30 1091+ kez okundu.
 

Mardin’de akaryakıt yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Mardin’de akaryakıt yüklü tır devrildi: 1 yaralı
Mardin’de, Midyat-İdil karayolunda akaryakıt yüklü tırın devrildiği kazada 1 kişi yaralandı.Kaza, Mardin’in Midyat ilçesi ile Şırnak’ın İdil ilçesi karayolunda meydana geldi. A.A. idaresindeki 72 AAZ 078 plakalı tır, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü, uzun uğraşlar sonucu çıkartılıp ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Midyat Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.Kaza nedeniyle araç trafiğine kapatılan yol, jandarma ekipleri yol güvenliğini sağlayarak kontrollü olarak trafiğe açtı.
Mardin’de akaryakıt yüklü tır devrildi: 1 yaralı
Mardin’de, Midyat-İdil karayolunda akaryakıt yüklü tırın devrildiği kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Mardin’in Midyat ilçesi ile Şırnak’ın İdil ilçesi karayolunda meydana geldi. A.A. idaresindeki 72 AAZ 078 plakalı tır, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü, uzun uğraşlar sonucu çıkartılıp ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Midyat Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle araç trafiğine kapatılan yol, jandarma ekipleri yol güvenliğini sağlayarak kontrollü olarak trafiğe açtı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.