Datça’da 29 Ekim dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2022 - 00:50, Güncelleme: 30.10.2022 - 00:46 1030+ kez okundu.
 

Datça’da 29 Ekim dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi

Datça’da 29 Ekim dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi
Muğla’nın Datça ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi.Datça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her yıl olduğu gibi Datça Şenkaya kavşağında toplanılmasıyla başladı. Askeri birliklerin meşaleleri yakmasıyla öğrencilerin bando eşliğinde marşlar eşliğinde başlayan fener alayında yol boyunca halkın sevgi gösterileri eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na ulaşıldı. Konuşmaların ardından gerçekleşen Cumhuriyet Konseri ise vatandaşların coşkusunu ikiye katladı.
Datça’da 29 Ekim dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi
Muğla’nın Datça ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fener alayı ve konser düzenlendi.

Datça’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı her yıl olduğu gibi Datça Şenkaya kavşağında toplanılmasıyla başladı. Askeri birliklerin meşaleleri yakmasıyla öğrencilerin bando eşliğinde marşlar eşliğinde başlayan fener alayında yol boyunca halkın sevgi gösterileri eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na ulaşıldı. Konuşmaların ardından gerçekleşen Cumhuriyet Konseri ise vatandaşların coşkusunu ikiye katladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.