Bursa’da çekicinin iş kazası

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2022 - 17:02, Güncelleme: 03.11.2022 - 17:00 1404+ kez okundu.
 

Bursa’da çekicinin iş kazası

Bursa’da çekicinin iş kazası
Bursa’da yanlış yere park eden araçları kaldıran çekici yan yattı.Edinilen bilgiye göre, merez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde yanlış parklanma yapan bir minibüsü kaldırmak isteyen çekicinin ön sağ hidrolik ayağı kırılınca sağ yattı. Yan yatan çekici ve diğer araç vatandaşlar tarafından kaydedildi.Kazada yaralanan olmazken, araçlar kaza yerinden kaldırıldı.
Bursa’da çekicinin iş kazası
Bursa’da yanlış yere park eden araçları kaldıran çekici yan yattı.
Edinilen bilgiye göre, merez Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde yanlış parklanma yapan bir minibüsü kaldırmak isteyen çekicinin ön sağ hidrolik ayağı kırılınca sağ yattı. Yan yatan çekici ve diğer araç vatandaşlar tarafından kaydedildi.
Kazada yaralanan olmazken, araçlar kaza yerinden kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.